Téma: Kérdés a fórumtársakhoz |
|
gajo |
|
Szerintem senki sem veszi zokon... |
|
iszalag |
|
Én egyáltalán nem venném zokon, sőt.. Nagyszerű, h ilyen jól működik! Köszönöm! |
|
|
|
mandala |
|
És célszerű lenne némileg át is nevezni azt az alfórumot.... pl.: "Közélet 2006-2010-"
|
|
Rendes Kis |
|
Kérem a T. olv- és írótársakat (elsősorban iszalag, glens, rafiki, Szőnyi Bartalos Mária, vadnyul, mpd úgy is mint Ishmael, terra, mackó, Quo Vadis, Fluctuat, Mercurius, Fehérlófia, szalonna, Kekec úgy is mint Egzisztenciális kvantor, Turul, szakall, gajo, onogur, mandala, makkalso, Marcona Lőrincz, balogh tibor, Haci, END, vogelweide, gabriel, wasp, Cirus, frei tibor, lonci, neske, lóvári, derventa, Állatka, zabszalma, lapis lazuli, Teke, Antlfinger Edvárd, ZiliZ, millertrash, urga, Wilson, Login, TURISTA, másfél, Főmacskosz úgy is mint Jácintia, palostrend és én - akik ebben a kérdésben mint topiknyitók érintettek), nyilatkozzanak arró, hogy zokon vennétek-e, ha az itteni "Közélet"-ben indított topikokat (az áthozó újraindítása végett) áthelyeznénk a "Közélet 2006-2010" alfórumba ? |
|
|
mackó |
|
Szóval megvan a megoldás. |
|
|
Rendes Kis |
|
Mindig mondtam, hogy a júzerek kreativitása határtalan ! |
|
mackó |
|
Köszönjük szépen. Most kíváncsian várom, hogy mit lép erre RK. |
|
Bátky János |
|
To: mackó, mandala, Jácintia
From: én
A Rossz filmek sincsenek már topikba a következőképpen lehet ép elménk megtartásával (és Rendes Kis minden mesterkedése ellenére ) belépni:
Nem direktben, hanem először az Egészségügyre és csak utána a "Rossz filmek sincsenek már" topikra kattintva feljön a teljes tartalom. |
|
szakall |
|
Minek? Tegyétek fel a Wic/renagade féle trollszűrőt. Kiváló. Mondjuk vannak topicok, amik szinte üresek |
|
mandala |
|
jájájájj.., most látom csak, Ödön úr nem is a #3-ra válaszolt!!
|
|
negyven rabló |
|
Nehogy kikapcsold! Nem kéne elszigetelődni a kéktől! Jól van ez így, meg nem is szokványos megoldás, hogy belelátni egy másik fórumba! Az előnyöket mandala fejtette ki az 1-es hsz.-ban, a lényeget pedig B.Ödön a 4-esben! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Valahol fölmerült már, hogy a Zindexet is kényelmesebb vón itt olvasni ! |
|
Rendes Kis |
|
meg sose lehessen tudni
Nagyon a szívemhez szól ez az érv ! Én is nagy gyűjtő vagyok ! |
|
mandala |
|
Nem jó ötlet; szvsz, itt meg kellene maradnia az ottani másolatának ... Meg kényelemesebb is itt olvasgatni, meg a kereső, meg sose lehessen tudni...
|
|
Rendes Kis |
|
Cumi, cumi és megint cumi. Évek óta. "Ezek" tematizálják a közéletet, a jónépben pedig (tisztelet a kivételnek) nincs annyi fegyelem, hogy ne cuppanjanak rá a feldobott gumicsontokra. Sajnos, a kék Gondolán is ezek a gumicsontok vezérlik a társalgást. Ezért azt tervezem, hogy végleg lekapcsolom az áthozót. Mit szóltok hozzá ? |
|
|