Téma: Moderacio |
|
Root of all Evil |
|
Smith&Wesson felhasználó ismét elfeledkezett magáról.<BR>Letiltva. |
|
Root of all Evil |
|
Nationellt Motstand nevű felhasználónak sikerült még befutnia negyediknak. |
|
Root of all Evil |
|
A nyári nagytakaritás keretében a többször figyelmeztetett mavo felhasználót, a gondolatolvasó és megmagyarázó Zimanko Tilla felhasználót és a szimpla privokátor Mátyáskirály talpmasszőre nevő felhasználót letiltottam. |
|
Root of all Evil |
|
Schwabisch felhasznalo (ex antilib, ex nagyonsokminden) ismet letiltva.<BR>Lesz szives a sajat kis weboldalan, szepen nevvel ismertetni olyan stilusban a velemenyet, ahogy itt teszi, vagy vegre csinaljanak mar a kurucok egy forumot es ott duhongje ki magat.<P>V. Kobra Nitro forumrombolasert letiltva. |
|
Turáni |
|
Hüüü, ez való nekem, ezt már élvezem. Hahó !
„Root of all Evil moderátor letiltva 189 hónapra !!!
A mindig ártatlan (állandó jelzőim egyike) Halder felhasználó elleni borzalmas vétkein gondolkodva töltheti ezen rövid időszakot.”
Ezt nem lehetne visszatölteni az eredeti, régi Gondola fórumra ??
|
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Hopp! Ha jól látom, itt lehet is reagálni a moderációra. |
|
Root of all Evil |
|
A frissen regisztralt antilib felhasznalo letiltva.<BR>El lehet gondolkodni a kovetkezo lehetosegeken.<BR>1. Kizarom a szolgaltatoja teljes cimtartomanyat es akkor lehet megint sirankozni tobb nicken az indexen!<BR>2. Ha nem kepes moderalni magat, akkor en moderalom, megpedig ugy, hogy az uj nickjei OSSZES hozzaszolasat torlom, nem csak a torlest egyertelmuen megerdemloket, igy olyan informaciokat sem tud eljuttatni a forum olvasoihoz, melyeket elvileg megtehetne es lehet, hogy erdemes is lenne.<BR>3. Probal alkalmazkodni a forum altal nyujtott keretekhez, melyek IMHO minden kritika ellenere, meg igy is eleg tagak. |
|
Root of all Evil |
|
Apostoll, ulema felhasznalok letiltva, ma hozzaszolasaik nagy resze torolve, tovabbi hozzaszolasaik felulvizsgalat alatt.<P>Mercurius felhasznalo Iszlam topicja lezarva, mert a topicnyito "nyilatkozataval" szemben a topicban folytatott tevekenysege kimerul abban, hogy tendenciozusan osszevalogatott tartalmu hozzaszolasaival egy vallas kepviseloivel szemben, ellenszenvet ebresszen.<BR>Amennyiben tovabb folytatja eziranyu tevekenyseget komolyabb szankciokra szamithat, immar tobb honapos tevekenysege utan. |
|
Root of all Evil |
|
camelgun letiltva.<BR>Ismet atlepett egy hatart, ami ezen a forumon meg elfogadhatonak tunik. |
|
Root of all Evil |
|
Ujbol aktivizalodo, tobbszorosen letiltott felhasznalonkat ismet letiltottam, topicjait toroltem. |
|
Root of all Evil |
|
Amennyiben bihari_panorama felhasznalo tovabb folytatja a topicrombolast, kitiltom a forumrol.<P>Nem hatarozhatja meg, hogy a forum felhasznaloit milyen tema erdekelje, milyen temarol tarsalogjanak. <BR>Ha ot egy tema nem erdekli, inkabb ne latogassa azt a topicot, mert a rombolasnak kovetkezmenyei lesznek! |
|
Root of all Evil |
|
Henry letiltva.<BR>Nem ajanlom, hogy egy honapon belul visszaterjen uj nicken. |
|
Root of all Evil |
|
Dóra1976 felhasznalo letiltva.<BR>Akinek egy ember halala nem jelent mast, mint egy ujabb alkalmat arra, hogy belerugjon a politikai ellenfeleibe, annak nincs helye ezen a forumon. |
|
Root of all Evil |
|
Beren felhasznalo a ma ejjeli amokfutasa miatt letiltva. Mint ahogy igertem a topicot is teljes egeszeben toroltem melyben az amokfutast elkovette. |
|
Root of all Evil |
|
Triton felhasznalo IRL "jatszadozasert" letiltva.<BR>Hozzaszolasat nem torlom, mivel az erintett megvalaszolta. |
|
Root of all Evil |
|
Miutan Beren felhasznalo napok ota keptelen emberi hangnemben hozzaszolni a forumhoz, ujabb topicjat toroltem.<P>Ha tovabbra is keptelen a minimalis kovetelmenyek betartasara a tobbi topicja is igen rovid eletunek igerkezik. |
|
Root of all Evil |
|
Konkoly felhasznalo IRL adatok nyilvanossagrahozasaert vegleg letiltva. <BR>Amennyiben azonosithato uj nicken jelentkezik az uj nicket kozlemenyezes nelkul letiltom, hozzaszolasait torlom. |
|
Root of all Evil |
|
Megkerem Beren felhasznalot, hogy zsidozasi igenyet kiserelje meg a sajat szerkeszteseben allo honlapon kielni, valamint a honlapjanak reklamigenyet ne a gondola forumon torteno topcnyitasokkal probalja megoldani! |
|
|
|
|
Root of all Evil |
|
Vörös Csillag felhasznalo letiltva.<BR>A kreativ megoldasokat megelozendo kozlom, hogy a tiltott onkenyuralmi jelkepket barmilyen bontasban es formaban tartalmazo nickeket letiltom.<BR>Ugyanilyen megfontolasbol a Hitler, Sztalin, stb. nickek sem lesznek hosszu eletuek. |
|
Root of all Evil |
|
Eloszor es utoljara szolok.<BR>Azert, mert a jobbik.net-en megjelentetnek valamit korantsem biztos, hogy az a gondola forumaban megjelenhet.<BR>Legkozelebb nem csak torlok. |
|