Téma: Költözés |
|
Rendes Kis |
|
Gondoltam, majd ha itt publikáltad, akkor olvasom el |
|
missmarple |
|
Áldás, békesség. Ha kérdezhetek.... Még mindig nem tudom, honnan kell belépni, csak azon keresztül amit megadtál. Bár végül, ha működik, akkor jó. Ja! És el tudtad olvasni? (Rájöttem nagyon tömény) |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Egyeltem 1 kicsit: 766 361 + 257 363 (= 1 023 724) (Ha minden igaz: akkor ideát, a Kékről áthozottak már mind duplikátlanok !)
|
|
mandala |
|
A "Közéletből" lesz egy "kék" meg egy "sárga"? Végülis, az is jó! ..
|
|
Rendes Kis |
|
Aszem, mégiscsak az itteniek átszámozása a legkézenfekvőbb. Ne is a topikok, hanem az alfórumuk sorszámát írjuk át 2-ről 20-ra. ? |
|
Rendes Kis |
|
Amit tegnap áthoztam (több mint 60 ezret ) azt odaát nem töröltem, most a 2-ben összesen több mint 1 millió (1 033 198) van ! |
|
Rendes Kis |
|
(A "Kamucég - Nomentana tettei"-nek most már belseje is van ! ) |
|
|
Rendes Kis |
|
Végére: miért is ne lehetne 2 azonos sorszámú topik ?
Legföljebb eléjük teszünk - a wiki mintájára - 1 "egyértelműsítő lap"-ot |
|
Rendes Kis |
|
Visszazúdítottam a 2007. nov. előtti, Sárgán keletkezett hsz.-okat. A 2007. nov. és 2008. máj. közöttieket (az emlékezetem/elméletem szerint) innen nem töröltem, vagyis: a Sárgán keletkezettek elvileg hiánytalanok (sőt, még vannak duplikátumok). De, kérem, tessenek reklamálni, ha valamit nem találtok ! |
|
mandala |
|
sőt, inkább legyen +100000, mert akkor az URL-ben megmarad az utolsó 5 jegyen az eredeti topik-szám is! |
|
|
Rendes Kis |
|
Az átszámozás elkerülésére az is megoldás, ha a Kék archívumát másik szerverre költöztetjük ... ?
Egyáltalán: Mért nyugodtunk bele abba, hogy a mehes.org-ot a hekkerek elhódították ? Még nem késő: ha azt visszafoglalnánk, akkor az lehetne a "másik" szerver ...
|
|
Rendes Kis |
|
Öregem, micsoda ötlet: jelentkezzünk a Googlihoz fejlesztőnek ! |
|
|
mandala |
|
Én sem értem, csak halvány elképzelésem van. A'szem, a Google-nál, akik PONTOSAN tudják, hogy ez hogy van, azok évi 1 milla dollárt keresnek (és találnak) ott!! (( Valahogy összefügghet azzal, hogy pl. én sem tartok meg minden változatot egy szövegfájl szerkesztésénél...... Vagy, teljesen más .. ))
|
|
mandala |
|
Akkor nem értem mi az (elvi) problémád, hisz' akkor az említett linkekbe a topik-szám (t=) az adatbázis topik-szám mezőjéből jön, tehát az összeállított URL is uptodate lesz. |
|
Rendes Kis |
|
(Aszem, ideje hazamennem, folyt. köv. ! ) |
|
Rendes Kis |
|
Persze, topikon belüli hivatkozásnál nem tárolom a teljes URL-t. |
|
|
mandala |
|
Azt hiszem félreértettél. Nem egy hsz. tartalmáról, hanem adatbázisbeli letárolásról beszéltem. Pl. egy "answer" nevű mezőről. Normál esetben, elég ha csak a topikon belüli sorszámot tartalmazza......
|
|
mandala |
|
Dehogy!! Egy csomó esetben nincs tárolt változat!
|
|
Rendes Kis |
|
Érthetetlen ... pedig szokott lenni "Tárolt változat" ... (Már a Googli sem a régi ! ) |
|