Téma: Rendszergazdai |
|
mpd |
|
De mán azt vitatnám, hogy ez egérszürke. Ónszürkének nevezném inkább. Vagy marmota-szürkének. |
|
|
|
onogur |
|
Közben rájöttem, hogy feleslegesen rinyáltam az egérszürke háttér miatt. Nem csorog a könnyűm a vakító fehérségtől, így sokkal komfortosabb érzés bámulni a monitort. |
|
keri |
|
Kedves SZIJ, teccik az új üdvözlőszöveged! (Elég ökumenikus... Reformágus barátainknak egy rossz szavuk nem lehet. ) |
|
szentistvánjobb |
|
Sajnos, valami a konkurencia-kezelésnél nem kerek. Pl. ez a hsz. kétszer is bekerült:
Téma: Győzni, legyőzni ... 1 olvasás | Válasz | 2006. február 27. 21:13 | Sorszám: 0 Mi a fészkes ez a főoldal? És hol a Társalgó?? A kávémat nemadom!!+! Téma: Április 1. még több mint egy hónap 115 olvasás | Válasz | 2006. február 27. 21:13 | Sorszám: 0 Mi a fészkes ez a főoldal? És hol a Társalgó?? A kávémat nemadom!!+!
|
|
|
gajo |
|
Itt nem lehet. Nekem a régi, megszokott kell! |
|
|
tatam |
|
Márpedig ez eltűnt, megnéztem újra. Nem kár érte, csak ne garázdálkodjon tovább az ördög, amelyik eltüntette. |
|
|
szentistvánjobb |
|
Olyan, hogy eltűnik, nem szabadna hogy legyen. Még a moderáció sem töröl, csak takar, és annak kell látszódnia, hogy "törölt hsz." ... Szóval, vagy a technika ördöge, vagy vmi másféle ördög műve ez a dolog ... |
|
tatam |
|
Írtam egy hozzászólást az egyik társalgóbéli rovatba. Megnéztem, ott volt. Aztán pár perc múlva már nem volt ott. Érdeklődnék, hogy elromlott valami, vagy én csináltam valamit rosszul? Esetleg működik a saját moderáció, és a (lehet, hogy nem sikerült, de) tréfásnak szánt, senkit nem bántó hozzászólásomat kivágta onnan a topikgazda? Sajnálnám, ha az utóbbi esetről lenne szó. Nem magam miatt.
Te hogy látod, rencergazda? |
|
|
|
|
|
|
|
onogur |
|
Az előbb köhögött a rencer. Vagy háromszor visszadobta a hozzászólásomat azzal, hogy prokszi horror. |
|
Rendes Kis |
|
Mosmár - remélem - megy ... Pl. ez 1 jó szín: FFFFAA ... |
|
|
szakall |
|
Nem fogadta el a beállításoknál az általam megadott színkódot. |
|
|
|