Téma: Fórum+ dizájn |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ezek közül 3 (levelet írok neki, témái, hozzászólásai) jön a Fórumlakók listán, a drótposta címére nincs szükség mióta megvan a belső levelezés, úgyhogy azt az oldalt én inkább nem állítanám vissza. |
|
tiszavirág |
|
RK! Vissza fogod tudni hozni azt, hogy ha a fórumlakó nevére rákattintok, előjön egy oldal, ahol emlékeim szerint 4 lehetőség volt; drótposta címe, témái, hozzászólásai, levelet írok neki?
Az nagyon jó volt. Hozd vissza, kérlek.
|
|
Rendes Kis |
|
Lámcsak: sikerült föltalálnom a spanyolviaszt ? |
|
|
Rendes Kis |
|
A hsz. fölötti név is a Fórumlakó hozzászólásai funkcióhoz visz. |
|
Rendes Kis |
|
Ébredezik a Fórumlakó hozzászólásai funkció. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Átvariáltam, az üres belű topikok is följönnek a listára ! |
|
Rendes Kis |
|
(Vagy más, technikai ok miatt, ezen még studíroznom kell ...) |
|
Rendes Kis |
|
A Fórumlakók listában a témák számára bökve: Topiknyitók szerinti lista. (Ha a lista rövidebb a vártnál, az azért van, mert sok topiknak csak a neve forog online, a belseje a fiókomban van ...) |
|
Rendes Kis |
|
A Fórumlakók listában a névre bökve: Levelet írok neki. |
|
|
Rendes Kis |
|
Igen, egyelőre ez a 2 féle lapozás van benne. Az egyenkénti visszalapozásra a böngésző vissza-gombját lehet használni. |
|
mediator |
|
Hálával telve örülök a régi felületnek!
Egy kérdésem lenne: ha lapozni szeretnék, akkor csak a bal felső sarokban lévő "elejére" és a jobb alsó sarokban lévő "tovább" opciók között lehet-e választani? Ha a "tovább"-ot választottam pl. ötször, akkor pl. a harmadik oldalra hogyan tudok visszajutni? |
|
tiszavirág |
|
Ne erőlködj te szerencsétlen ostoba kis nyikhaj, mert még betojsz. Ne keseredj el, ha nem kellesz a nőknek, mert olyan ronda, ragyásképű, zsíroshajú, tyúkmellű, büdös szájú fószer vagy. Igyál többet, és foglalkoztasd a kezedet! Az hátha segít valamit rajtad. Bár a soraidat nézve, elég szánalmas állapotban vagy.
|
|
Late Devonian |
|
na, Te aztán tényleg mesélhetnél a vergődikségről,... de nem tusdsz, még arról sem... Pont olyan vagy, mint a ballibek, bár, jobblibnek hiszed magadat! Minden rendszer ocsmánysága, te!
|
|
|
tiszavirág |
|
Állandóan vergődik, ez a lételeme. Hagyd a francba a barmát!
|
|
tiszavirág |
|
De ott is csak az látja, akinek szól a levél?
|
|
|
Rendes Kis |
|
Egyedül azt nem értem, hogy min vergődsz. |
|
|