Téma: Fórum+ dizájn |
|
Rendes Kis |
|
Egyedül azt nem értem, hogy min vergődsz. |
|
|
Rendes Kis |
|
Kihoztam a Levelezést a rovatok közé. Még nem villog, de már sárgul ...
|
|
Rendes Kis |
|
Bocsánat, informatikusoknál szakmai ártalom, hogy evés előtt teszteljük a pudingot ... |
|
Late Devonian |
|
vagy, esetleg mondhatjuk puding mintára: a hsz. próbája az (el)olvasás
|
|
Late Devonian |
|
Pudingnak az evés a próbája, hsz.-nek viszont nincs próbája, legfeljebb csak kinézete/előnézete van...
|
|
Rendes Kis |
|
Nem azért mondom, de ez a dizájn még vonaton, tabletről is működik. Így a fejléc teljesen összezár ...
|
|
Rendes Kis |
|
A puding próbája a teszt, a hsz. próbája az előnézet |
|
Late Devonian |
|
Ez itt nem egy szabóság, szvsz.
Amúgy, a "Próba" nem igazán jó szó itt, szerintem. Ha jól emlékszem, például a wiki-s oldalakon "Előnézet"-nek híjják az ilyen gombokat...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Azt hittem, hogy azt senki sem nézi ... ... de ha van rá igény, akkor azt is visszahozom ! |
|
Rendes Kis |
|
A szabóhoz is Próbára megyünk, nem Próba+Javítás-ra |
|
Late Devonian |
|
Ja, és hiányzik még a formattálási segédszöveg is. [URL], ...
|
|
tiszavirág |
|
Én is lexarlak téged te vadbarom suttyó.
Hehe. |
|
Late Devonian |
|
Szerintem nem jó. Azért javasoltam. (Tiszavirágot lexarom. )
|
|
gajo |
|
Tiszavirágoskodik itten! |
|
|
Rendes Kis |
|
Jó ez így neki, csak nem gondolt rá ... |
|
|
Late Devonian |
|
Szerintem, a hozzászólás-írás ablakban szereplő "Próba" gombocska nevét írd át "Próba+Javít"-ra, és kész. ( A javítós-ablakban meg már maradhat simán csak a "Próba" gomb ...)
|
|
Rendes Kis |
|
Ha azt mondod neki, hogy Próba, akkor az előnézet alatt egyúttal ki kellene nyílnia a szerkesztőablaknak és máris lehet javítani ... Nálad nem így működik ? |
|
tiszavirág |
|
Mehet, Próba, Elvet, de a Javít hiányzik.
|
|
Rendes Kis |
|
Írtam a szolgáltató ügyfélszolgálatának. Sajnos, nem tudtak használható tanácsot adni. Úgyhogy, a saját találékonyságomra vagyunk utalva. Nem akarom elkiabálni, de az utóbbi időben nem észleltem hekkerkedést. Vagy sikerült befoltoznom a biztonsági réseket, vagy a hekker jobb belátásra tért ...
|
|
tiszavirág |
|
Hogyan lehet védekezni a hackerek ellen? A szolgáltató nem tud erre valami megoldást?
|
|
|