Téma: Leveleim Loginhoz - soxeretettel! |
|
Login |
|
Én kérem a pécés Login család sarja vagyok. Mezitlábas földönfutó. Meg anarchista, úgyhogy a royalista rloginékkal nem tartjuk a kapcsolatot. |
|
Bátky János |
|
Szia! Azt szeretném megtudni, nem távoli rokonod-e véletlenül rlogin? |
|
Login |
|
Kedves lelkemmel foglalkozó olvtársam!
Boncolgatás helyett néhány tárgyi tévedésed:
hogy egy nagyon szomorú ember lehetsz miközben nap mint nap azt a rengeteg mocskot kell kimoderálnod a fórumról
Tehát ha hozzá/m/állásod eme alapköveit kirántottam lábad alól, akkor miképpen értelmezhetem egyéb cselekvésid?
Azért van egy megállapításod, mi teljesen igaz:
aki szeretetre vágyik
Igen, vágyom a szeretetre, vágyom a jóra, vágyakozom a szépre. De köszönhetően harmonikus és sajnos mai világunkban ritka s irigylésre méltó (pfuj, önfényezés!) családi életemnek, mindezzel nap mint nap találkozom.
Gondo s/l kodásodat megköszönve: Login |
|
Gyennnge Árpád kilencker főccinthét |
|
Kedves Login!
A hozzászólásaidat olvasgatva rájöttem, hogy egy nagyon szomorú ember lehetsz, aki szeretetre vágyik - ezért úgy gondoltam, hogy én leszek az, aki ezt időről - időre biztosítja majd a számodra. Mélyen átérzem azt, hogy milyen nehéz helyzetben vagy - miközben nap mint nap azt a rengeteg mocskot kell kimoderálnod a fórumról, egyre kiábrándultabbá válván már nem is igazán látod értelmét ennek az egésznek. Tudom, hogy nem kezdhetünk ilyen személyes jellegű kommunikációt és igazából nem is válaszolhatnál erre a levélre, de azért éreztetni akartam, hogy van ebben az országban olyan ember, aki együttérez veled.
Soxeretettel:
Gyennge Árpád, kilencker főccinthét szám alatti lakos. |
|
Login |
|
Tehát néha kedv, néha ok kérdése? Pakk. Azért változatlan a véleményem: ügyes vagy, hiszen úgy nyitottál nickről topikot, hogy mégsem... Bár hozzászólásaiddal a fórumok szabályait igen gyakran megszeged, de most kivételesen kijátszottad azokat.
Itt ülök, hiába várom a postás csengetését; hétvégém elrontod, kedvem szontyolod. |
|
|
|
|
mandala |
|
Hát ez itten micsoda? Levélke-szülőszoba???
|
|
|
|