Téma: Imre Kertész kitüntetése |
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Én megnéztem, mert akkora volt a fölhajtás körülötte. Elveszett 2 óra. |
|
Békáscity |
|
Imrebá rálépett a damaszkuszi útra ... |
|
mpd |
|
Én már rég letettem arról, hogy komoly magyar filmet lássak. Talán Mátyássy Áron Utolsó idők c. filmje volt az utolsó, ami tetszett. Most két vonalon nyomulok: Nicolas Winding Refn filmjeit nézem, és az új ausztrál iskola filmjeit. Előbbieket ismerheted, utóbbiak közül hadd ajánljam figyelmedbe (NB.T.) a Van Diemen földje, az Ajánlat, a Mystery of a Hansom cab, vagy épp az Ördögfióka c. filmeket. |
|
negyven rabló |
|
No eftássam, ezt nem is hiszem el! Maga egy szektás elhajló, aki talán még klikkesedik is! Sürgősen gyakoroljon önkritikát! A gúgliban azonnal 472 ezer találat jön ki rá, pedig még egy hónapos sincs. Imre Kertész a Sorstalanságával, a Nobel díjával és a maga 88 ezer találatával elbújhat emellett a friss, a korszakot teljesen új szemszögből bemutató, a filmművészetet átíró mű mellett!
(Persze lehet, hogy egy jó film, még nem volt szerencsém hozzá, csak és kizárólag az előítéleteim tapasztalataim alapján állítok bármit is.) . |
|
mpd |
|
Jelen! Engem meglepett, mert nem is tudtam hogy van ilyen film. |
|
|
|
negyven rabló |
|
Na jó, hallottam egy viccet:
Mik a zsidóság legnagyobb ünnepei? ? A pészah, az Oscar és a Nobel.
|
|
negyven rabló |
|
Kedves eftik! Ne menjünk má' le egy egyszerű vita szintjére sem! A Nobel díj színvonalát ennél jobban semmi nem mutatja! A naiv alapító forog a sírjában! Nem akarom felsorolni az utóbbi 30 év díjazottjait. Bárki kigúglizhatja! |
|
Rendes Kis |
|
Légy szíves, ne a Kaszinóban pelyheskedj a demens öreggel ! |
|
mpd |
|
Nade mit szól, az a mi RK pajtásunk mijjen kreatív mán újabban? |
|
rintintin |
|
Meg köll üket zabááálni! Blümplümbrümmbüm-büm-püm brümm!!! |
|
mpd |
|
És oly édesek amikor duzzognak.... tündibündi.... |
|
rintintin |
|
Majd később...Mert azért én is érzékeny vagyok ám--nem is kicsit-- ha MEGSÉRTENEK!A "második vagy a tizedik "gyerekkoromban..."--ugyi. Ilyen "csecsemőkörban" ugyanis DURCÁS az emberfia--felénk így mongyák... |
|
mpd |
|
Hát elő a farbával, ha bebizonyítja nekem, bizistók elhiszem hogy zseniális húzás volt! |
|
rintintin |
|
Ezzel a "2. gyerekkor"-ral meg "azt" bizonyitja hogy PÖKHENDIEN OSTOBA!Mert csak az lehet értelmes és okos dolog ugye, amit ön annak tart. |
|
mpd |
|
Jaja, tudom, zseniális taktika. A tojást meg a nyuszi tojja. Maga már elérte a 2. gyermekkort úgyláccik. |
|
rintintin |
|
Attól hogy Ön számára "így" van, attól objektive még NINCS IGY. |
|
rintintin |
|
Ezzel a megállapítással is AZT bizonyitja: NEM ÉRTI(!) A DOLGOT. |
|
mpd |
|
Hát ez a taktika nem jött be. |