Téma: Nem müködik a kék GONDOLA,gyertek ide! |
|
|
|
panda |
|
kiszera méra dögvész |
|
keresztkem |
|
Mindig is "hisztérikusan érzékeny" voltam és vagyok is--nem nagy örömömre és nem nagy dicsőségemre.Dehát: "EZ VAN"! Az ember nem bújhat ki a bőréből...mongyák. keresztkem |
|
mpd |
|
Nabakker, mitül lett ilyen érzékeny? Használja tovább nyugodtan. |
|
keresztkem |
|
Sőt, nekem lóf..t a seggembe! Mert bár ha én "nem sajátítom, vagy sajátítottam volna ki", ugyan ki a csuda ír oda bármit is--legalábbis, nekem nem tűnt úgy eddigelé, mintha Önön kívül oly' hatalmasnagy fölháborodást okoztam volna e "kisajátítással".De legyen meg Önnek a nagy-nagy boldogsága, mostantól--tegnaptól--kezdve nem írok, nem ír(hat)ok oda egy fél fohászt sem. keresztkem |
|
mpd |
|
Még meg se köszönte, hogy nyitottam azt a rovatot..... (amit aztán kisajátított). |
|
keresztkem |
|
A vallási topic nekem mind a mai napig--2013.aug.26-ig--MŰKÖDÖTT! Ma már nem működik nekem sem, az sem, úgyhogy NEM TUDTAM RÁTENNI A "NAPI IMÁT"--legnagyobb fájdalmamra.Mármint a "kék Gondolá"-n. keresztkem |
|
|
onodij |
|
és nekem alig műxik, lassú meg ledobál a szerver stb. Úgy hogy a facebookon nyomulok - többedmagammal. |
|
orosz_hussalata |
|
A kék gondola sok hónapos agóniája a többséget leszoktatta. Attól tartok a kampányig nem nagyon lesz fellendülés. Pedig volna mit megbeszélni. |
|
|
|
mediator |
|
Üdvözletem Mindenkinek! Remélem, hogy ez a sárgás színű felület színdinamikailag kedvezőbb hatású lesz, mint a kékes színű... |
|
|
Rendes Kis |
|
Tessen szíves ontani az élvezetes szösszeneteket ! |
|
huszárló |
|
Amúgy ide se érdemes sokszor benézni... |
|
onodij |
|
csak olvasom a gondola fórumot - és sajnálom mivé lett, kiké lett ... |
|
Rendes Kis |
|
(Bocsánat: nem csak a jók jöttek át ...) |
|
alma |
|
Nem létezik, hogy ne tudnák renbehozni. Azt, hogy miért inkább nem fejtem ki ... politika. |
|
Rendes Kis |
|
Szerencsére csak a jók jönnek át. Viszont így, a jó kis anyázások híján, a vérmesebb netharcosok unatkoznak ...
|
|
mpd |
|
Gidránkám, belülled soh'se elég! Mi újság botkaföldén? |
|
mpd |
|
Hozzunk létre bizottságot, a válság kezelése érdekében! |
|
|
orosz_hussalata |
|
Engem az bosszant, hogy semmi hír nincs a kékről. Látszólag működik, de amint egy régebbi topikot akarok elővenni, azonnal látszik, hogy véres a torka. Szerintem részben ezért, aztán nem is ír oda senki.
Viszont ide sem sokan jöttek át. |
|