Téma: BKV |
R.András |
|
Lesz elég jármű a HÉV-nél, a menetrend nem fog változni
Biztosítani fogják a szükséges járműveket a HÉV-nél, a menetrend nem fog változni – mondta a MÁV-csoport vezérigazgatója hétfőn a Facebook-oldalára feltöltött videójában. Hegyi Zsolt kiemelte, azok a HÉV szerelvények, amelyek elérik a 60. évüket nem közlekedhetnek tovább, ezt több szakértői vélemény kimondta. Ezért a HÉV járművek a 60. születésnapjukon „garantáltan nyugdíjba vonulnak”. Jelezte ugyanakkor, hogy 2025-ben mindössze négy olyan jármű lesz, amelyik ezt a kort eléri. Közölte, a feladatuk most az, hogy a fiatalabb járművekből néggyel többet állítsanak hadrendbe 2025-ben. Ehhez szükséges a forrás, és szükséges az alkatrészellátás, „ez az én dolgom, a döntéseket meghoztam, ezek rendelkezésre állnak” – mondta a cégcsoport vezérigazgatója. Hegyi Zsolt jelezte, „a munka oroszlánrésze azonban a MÁV-HÉV fantasztikus kollégáié”, akik erejükön felül is elvégzik ezeket a beavatkozásokat. Kitért arra, hogy akkor tudják a menetrendhez szükséges járműdarabszámot biztosítani, ha hatékonyabb karbantartással, gyorsabb javítással minél több félreállított járművet tesznek újra szolgálatképessé. Ennek érdekében a félreállított járművek közül négyet jövőre üzembe állítanak. „A HÉV-en 2025-ben nem lesz menetrend változás, ugyanakkor ugyanazok a vonatok, ugyanolyan hosszúságban és ugyanolyan férőhely kapacitással fognak közlekedni, ahogy teszik ezt most is” – jelentette ki Hegyi Zsolt a közösségi oldalán. ... https://gondola.hu/hirek/312446-Lesz_eleg_jarmu_a_HEV-nel__a_menetrend_nem_fo ... |
|
|
|
pandala |
|
Szerintem, lételemük a konspiráció ...
Még az utca egyik oldaláról a másikra is úgy mennek át, hogy gondosan kikerülik azokat a helyeket, ahol fel van festve a zebra ...
|
|
tiszavirág |
|
Most esett le.
Nem kattintottam a cikkre, azt hittem, tényleg megvette, szerződésileg, nyilvánosan.
|
|
pandala |
|
Áááá, a balsikkal kapcsolatban nem tudsz kitalálni olyan "fake news"-t, melyet ha feldobsz, s leesik, igazzá ne váljon!!! Sz'al, igaz!
|
|
|
|
R.András |
|
tvette a MÁV a HÉV-et Zökkenőmentesen vette át a HÉV-et a fővárostól a MÁV-csoport, a vasúttársaság már rendelkezik a tulajdonosi jogok gyakorlását biztosító szerződésekkel, a BKV Zrt. és a HÉV-ágazat szétválása rendben lezajlott és az utasok sem vettek semmit észre az átállásból az utóbbi két hétben - mondta Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. ... http://gondola.hu/cikkek/103350-Atvette_a_MAV_a_HEV-et.html |
|
|
|
|
|
|
|
iszalag |
|
Idézet: Tarlós hatalmas sikere
Minden vitás kérdésben megegyezett a főváros az Alstommal a metrószerelvények ügyében - értesült megbízható forrásból az MTI.
Budapest tizenkét pontos javaslatcsomagot dolgozott ki, amelyből a francia cég tizenegyet már korábban elfogadott, az egyetlen vitatott kérdésben, a vis maior-ügyben pedig most tudott egyezségre jutni a két fél.
A megállapodás részletei egyelőre nem ismertek; a szerződést csütörtökön, zárt ülésen tárgyalja majd a Fővárosi Közgyűlés.
Patrick Kron, az Alstom-csoport elnök-vezérigazgatója július 20-án este Budapestre érkezik, az MTI információi szerint ezen a látogatáson alá is írja a szerződést Budapesttel.
MTI
|
|