Téma: Országimázs (3) |
Felkesz Deneverr |
|
Idézet: Az ’56-os magyar disszidens gyermeke azonban családja szerint súlyos mentális problémákkal küzd, és állítólag ez is előidézhette a 2006-os vérontást: téveszmék üldözték, azt hitte, hogy a börtönben veszélyben van az élete, azért próbált elmenekülni. Skizoptip személyiségzavarát több elmeorvosi vizsgálat is megerősítette, ez azonban nem volt elég ahhoz, hogy halálbüntetés helyett életfogytiglani börtönre ítéljék.
|
|
|
|
|
|
Békáscity |
|
Fleto is valami ilyesmiket mondogat ... |
|
tiszavirág |
|
Én nem írtam (3)-at a címbe R.K. ki tudod venni? |
|
tiszavirág |
|
Egy Finnországban élő ismerősöm kérdezte, ismerem-e Csernok Attilát, akinek Finnországban megjelent a könyve Leszakadt Hid (Magyarország elfelejtett történelme) címmel. Úgy hirdetik, hogy nagy siker volt Magyarországon..... Majd elájult, amikor a könyvet olvasta, egy magyart gyűlölő rohadt őskövület komcsi fröcsög röfög. A könyvet Veszprémben nyomtatták idén.....(vajon miért éppen ott?) Csernok szerint megérdemeltük Trianont és az orosz megszállást.....
Ablonczy Balázs átrágta magát a könyvön:
http://konzervatorium.blog.hu/2009/10/12/az_utolso_hamisrealista
Én arra lennék kíváncsi, hány történelemmel foglalkozó könyv jelent meg az utóbbi 20 évben Finnországban és vajon hogy került közéjük ennek a rohadéknak a könyve? Ki adta a pénzt a fordításra és a nyomtatásra? Hogy történhet meg ilyen? Csak nem támogattuk közpénzzel?
Nesze neked országimázs!
|
|