Téma: Adventi tünti(k) |
keresztkem |
|
Ezek a tegnapi, Operaház előtti nagyokosok SZÖVEGLÁDÁK! Azt hiszik hogy verbálisan meg lehet oldani a társadalompolitikában bármit is.Az egész "rendszerváltás óta eltelt 25 évet" ostorozzák, ami ráadásul valóban ostorozható is "egyért-másért", mert tényleg nem volt tökéletes.Sőt, még attól is kevésbé volt tökéletes amilyennek azt 1989-ben a "klasszikus rendszerváltoztatást"--akkor--végrehajtani szándékozók ezt elképzelték.De pusztán szövegeléssel a magyar közállapotok nem tehetők sem jobbá, és...hálisten': rosszabbá sem! Még szerencse, hogy a Jóisten vagy a NAGY TERMÉSZET "gondoskodott" tegnap estvére hidegről és ónos esőről hogy izibe elmenjen a kedvök az odacsődülteknek a sok-sok IDÉTLEN(!) hadovától,és azoknak is, akik ezt a tegnapesti "heppeninget" odaorganizálták az Operaház elé.Beléjük fagyott a bélsár úgy fáztak a szerencsétlenek...üstöllést a kezdeti, "hangütő"--és kutyaütő(!)-- "igehirdetéseket követően". |
|
Békáscity |
|
Véget ért a móka mára ... csak 2331 és fél (!) tüntiző jelent meg az Operánál az atv szerint - akkor ezennel bezárom ezt a topikot. |
|
|
tiszavirág |
|
Nálunk már napok óta égnek a karácsonyi világítások az ablakokban, szám szerint 7-ben. A feleségem imádja a karácsonyi fényeket, ma is vett egy újat az OBI-ban. Ez az egyik mániája a sok közül. |
|
Békáscity |
|
Nem lehet ott Majdan - ott a Belügyminisztérium és a Pénzügy is tetőtől talpig bekamerázva |
|
Békáscity |
|
FELHÍVÁS BÉKÉS KIÁLLÁSRA A KORMÁNY MELLETT! . Elindult egy láncolat, kérjük, csatlakozzatok… Advent harmadik vasárnapján az utca harcos "hőbörgése" ellen a békesség csendjével és az örök fényesség erejével! „Felhívás békés kiállásra a kormány mellett Mindenki - aki úgy gondolja, hogy ami az elmúlt hetekben, napokban Budapest utcáin folyik a szabadon és nagy többség akaratából megválasztott kormány ellen, tovább nem tolerálható -, éljen a békés ellenállás jogával. Vasárnap 16:00 és 18:00 óra között a saját lakóhelyén tegyen ki egy gyertyát az ablakába, vagy az utcán sétáljon egy mécsessel a kezében és kérje erre barátait és ismerőseit is. Gyújtsunk világosságot az emberek lelkében, tegyünk ezzel hitet a békés Magyarország mellett! Minél többen tesszük ezt együtt, annál nagyobb lesz a FÉNY ami "sötétség" és "barbárság" ellen nyújt világosságot és jelzi, mennyien állunk ki a szabadságunk, jogos önrendelkezésünk mellett. . Ez egy békés, de egyben tömeges ERŐ felmutatása lehet és nem kell hozzá más mint a békesség csendje és a gyertya lángja. . Köszönjük a közreműködést és a poszt megosztását, kedvelését!” |
|
Cirus |
|
ha rajtam múlna, ezek a különféle szakszervezetek egy fityinget sem kapnának állami pénzből. Éljenek csak mega tagdíjakból, mert amúgy semmire sem jók |
|
|
mediator |
|
Állítólag volt ő más is a 60-as évek elején... |
|
|
mamácska |
|
Arra volt dolgom a Parlament közelében. Telistele az utca rendőrökkel a képviselői irodaház környékén, a Szalay utcában és a TV Szabadság téri palotája mellett is. A tüntetőket én kb 20-25 főre becsülném, a kivezényelt rendőrüket és a készültséget pedig több száz főre.Nem csináltak semmit,csak álltak szépen,sorban.Az arra jövő Schiffer Andrást megpróbálták nyilatkozatra bírni az újságírók, de csak mosolygott és ment tovább a dolgára.A Margit-híd alatt pedig sorban állnak a teherautók,rajtuk óriásposzter,aminek semmi értelme. Mint pl.: "Mi szeretjük a multikat! A multi nem vesz el,hanem ad munkát!"Viszont haladni nemigen lehet,óriási a dugó és a káromkodás mindenhonnan hallatszik. A molinók árából és az elpöfögött benzin összegéből mennyi éhezőnek vagy nélkülözőnek lehetett volna ételt vagy ruhát adni???? |
|
Cirus |
|
Kivételesen autóval jöttem, rekordidő alatt értem be a munkahelyre.. |
|
Békáscity |
|
kíváncsi vagyok ... az előző szervezkedésük nem nagyon jött be |
|
|
|
Békáscity |
|
Katalin kommentje : Nekem erről Gaskóról az jut eszembe, hogy állandóan az elmult 10 évben állandóan tüntetést és sztrájkot szervez. Ő a szakszervezet "Győzikéje" |
|
|
|
|
|