Téma: Demokraták |
huszárló |
|
Előtte sok bajt csinált. Most olvastam egy Roger Scruton blogot, ő is a kommunikációt veti föl O.V. egyetlen hibájául. |
|
Gyöngy |
|
Kovács iránt a BBC-s szereplése miatt kicsit elnézőbb vagyok . |
|
huszárló |
|
A kommunikáció nem erőssége Orbánnak. Ott megvan a 3 csapás bőven:Kovács, Szíjártó és Selmeczi. |
|
mpd |
|
Valahogy az az ember érzése, hogy jobb lenne Selmecit rejtegetni az újságírók elől, nem?
|
|
orosz_hussalata |
|
Még a szóhasználatuk is: a Jobbik ezzel kiírta magát....
Tartalomtól függetlenül ez a fordulat szerintem nagyon unalmas, elcsépelt, ráadásul hülyeség is. Én tartózkodnék az ilyen szadesz szagú fordulatoktól. |
|
mpd |
|
Amúgy nem is azt mondta, hogy a Jobbik nem demokratikus párt, hanem azt, hogy a Jobbik nem demokrata párt. |
|
huszárló |
|
Aminek a demokrácia a saját elnök szavai szerint sem kérdés, azzal minek foglalkozni, akármilyen gatyában táncol is? Nem jó rendszer a demokrácia, de még nincs jobb-valahogy így mondta a vén pukkadt fejű brit. |
|
Gyöngy |
|
Ki nem jelentett ilyesmit, mert ezt nem is kell neki kijelenteni, mindenki tuggya. A rosszhiszeműek által vizionált bőgatyát viszont nem kell fölvenni. |
|
mpd |
|
Azt még nem jelentette be SG, hogy a DK kiírta magát.... meg az LMP se írta még ki magát. Van hát választék demokratikus pártokból! Nem kell ez a mucsai bőgatyás Jobbik. |
|
Gyöngy |
|
"a Fidesznek láthatóan jobban tetszik egy demokretikus Gyurcsánypárt"
Ezt miből teccik látni ?
|
|
mpd |
|
Lám, milyen szép egyetértésben fikázzák a Jobbikot, Selmeczi eftássnő meg Jávor Benny! Összenő, ami összetartozik. Még a szóhasználatuk is: a Jobbik ezzel kiírta magát....
Ha csak a Jobbik meg a Fidesz lenne, azt mondanám: hajrá Selmeci, szerepeljen csak minél többet, ennél jobb ellenpropagandát elképzelni se lehet a Fidesznek.
De bakker, ott vannak még a ballibsik is!! Ne hozzuk mán vissza őket a sírból!
Másfelől meg, a Fidesznek láthatóan jobban tetszik egy demokretikus Gyurcsánypárt, hát lelke rajta. Lehet koalícióra lépni. |
|