Téma: ... most pedig szomorkodjunk egy kicsit... |
|
Walaki |
|
Gondolkodj, gondolkodj, Gajo! Ne akarj a nem ondolkodó ellenzék nem ondolkodó ellenzéke lenni!
|
|
gajo |
|
Ne halmazoskodj itt nekem! |
|
Walaki |
|
Tömeges. Ez a szó nem azt jelenti, amit te ebbe a szövegösszefüggésbe erőszakolsz befele. Egy tömeg, természetesen, lehet kiváltságosok halmaza is, de attól még 'tömeg' marad. ....
|
|
gajo |
|
Tömegeees? A tömeg marad itt! A kiváltságosok utaznak! /Hm. vakok világa ez/ |
|
Walaki |
|
Lehet, hogy így zajlik majd a tömeges átköltözés a Marsra!! |
|
gajo |
|
Egy fantasztikus novellában szállították így az új telepeseket. |
|
Walaki |
|
Nekem jobb ötletem van: úgy kell "betárazni" az utasokat, mint ahogy a boncteremben tárolják a hullákat! A hely-jegyét is mindenki nyugodtan viselhetné a nagyláb ujján, úgy könnyű lenne az ellenőrzés is .... :--D
|
|
|
|
gajo |
|
Egyre lejjebb!
"Kaotikus állapotok uralkodtak, többen rosszul lettek a Mammut 2-ben Muser Show-n. A musica.ly nevű applikáció rendezvényét szombat 14 órára hírdették meg, és jóval többen, egyes források szerint tízezren jelentek meg, és tinik tömege kezelhetetlenné vált.
A musical.ly egy közösségi médiás alkalmazás, szelfitátikának is hívják, mert a maximum 15 másodperces zenei részletre, a telefon kameráját használva a felhasználó eltátogja a dalszöveget, majd a minivideót közzéteszi a neten."
http://www.borsonline.hu/aktualis/tobb-ezer-tinit-tereltek-ki-a-mammutbol/151004
|
|