Téma: Pokorni vs. Lázár |
|
orosz_hussalata |
|
Lázár a kormány második embere, Pokorni pedig egy kerületi polgármester. Melyikükkel gyakoribb a munkakapcsolat |
|
Rendes Kis |
|
Miért egyeztetne OV többször Lázárral mint Pokornival ? Nagyon is el tudom képzelni, hogy Lázárnak saját fejéből pattant ki a szikra, hogy ideje izmoznia egyet a puritán veteránnal. |
|
orosz_hussalata |
|
Hát ez az. És ugye mi lehet amiért egy ilyen Lázár féle a kormány második embere lehet? Én azt gondolom a pénzügyek intézését bízták rá, amit az ilyen jogászfélék gátlások nélkül végre is szoktak hajtani. |
|
Békáscity |
|
nem értem - miért nem alapítanak az ifjú fideszesek önálló pártot /fideszfi/ ? miért a veteránok hullámain lovagolnak ? |
|
mpd |
|
Kérdés, hogy Lázár tesz-e valamit anélkül, hogy OV-ral egyeztetne? |
|
Rendes Kis |
|
Kérdés, hogy Lázár nem önmagát gyöngíti-e (végzi-e ki) ezzel a dumával ? |
|
mpd |
|
Na de az milyen durva már, hogy "önmagát gyengíti vagy végzi ki"? és nem hirtelen haragjában mondta, hisz jócskán megfontolta a választ. Ne adja Odin, hogy előtte megbeszélte volt OV-val...... |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem ez nem Pokorni vs. Lázár, hanem rongyrázók vs. puritánok. |
|
|
mpd |
|
Lázár saját bevallása szerint felvállalta a szintén kritizált Rogán Antal, Szijjártó Péter és Giró-Szász András, sőt Habony Árpád védelmét is, hiszen „ki-ki a maga területén sokat tett azért, hogy 2012–13-ban politikai értelemben stabilizálódjanak a párt ügyei”. – Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki – tette hozzá. |
|