Téma: A Hazugság Birodalma |
|
|
pandala |
|
Áá, most a Varju adja a fizetést!! Mint Országgyűlés .. :-D
|
|
R.András |
|
Ezt az úgynevezett realitás-világszemléletet a modern társadalom külön e célra szervezett intézménnyel tartja fenn. Ez az intézmény a sajtó. A világ mint trágyagödör, gyűjtőfogház, bordély és zsibvásár. Az újságolvasástól gyermekkoromtól fogva tartózkodtam. Egész életemben kétszer vettem újságot. Egyszer 1915-ben, egyszer 1940-ben, mind a két esetben háborúban, lényemet közelről érintő hirtelen esemény felől akartam tájékozódni. Mondanom sem kell, hogy a hír mindkét alkalommal hamis volt.
Hamvas Béla: Titkos jegyzőkönyv |
|
|
R.András |
|
A modern államnak az embert szubnormálissá kell tennie, hogy egyáltalán tudjon vele mit kezdeni. A politikai tehetetlenség épelméjű embert nem tud kormányozni. De ahhoz, hogy az embert de moralizálja, nem elég, hogy a sajtóban és a rádióban és egyebütt a meteorológiáig bezárólag a közvéleményt dezinformálja. A világot teljesen át kell alakítani. Ez folyik ma. A szisztematikus dezinformációt már a népiskolában el kell kezdeni. A modern államnak a rendszeresen kiépített hazugságra olyan elképzelhetetlen körültekintést, gondot és költséget kell fordítania, amely erejét meghaladja. Elég arra gondolni, hogy például a pedagógiában az összes tantárgyat a maga célja érdekében meg kell változtatnia. De semmi sem fontosabb, minthogy a történetet meghamisítsa. Ezen egész tudományos intézetek dolgoznak. A gyermek úgy nevelkedjék, hogy tényleges adathoz egyáltalán ne jusson és tapasztalata a valóságról ne legyen, sőt a hiteles információt rosszhiszemű ellenséges propagandának, a valóságot pedig elavult és meghaladott fikciónak tekintse. A modern állam nem a nép munkájának kizsákmányolásából és nem az alattomos terrorból, hanem elsősorban a dezinformált közvéleményből él. A becstelenségben keletkezett államot csak becstelenséggel lehet fenntartani. ... www.hamvasbela.org/2011/11/hamvas-bela-direkt-moral-es-rossz.html |
|
negyven rabló |
|
Khm... Nem néztem végig, az első perc épp elég volt, emlékeztem rá! Na most mi is a kérdés? No: Van itt nekünk 1000 túlóránk. Vagytok rá 20-an. Hányan akarjátok? Hétköznap 25%, hétvégén 50% plusz fizetés.
|
|
|
|
pandala |
|
Háppersze, a kenyéradás az tkp. a fizetés... Szocializmusban kenyér, (demokratikus) kapitalizmusban fizetés. Minden szinten szinte minden.
|
|
negyven rabló |
|
Na jó, de Csaut megbírságolták a vegyipari feleségével együtt, pedig úgy volt,hogy ott is ők adják a fizetést az embereknek. Nem? |
|
pandala |
|
Csauseszku is így csinálta, de továbbfejlesztve, mert ő egyszemélyben adott kenyeret a népnek, mondogatta. .... Varju szeme előtt is már e cél lebeg!
|
|
pandala |
|
Persze hogy nem vicces. Hiszen, majd' mindenki fizetését az Országgyűlés termeli meg! Sokat kell nekik ezé' dolgozniuk, természetesen. Jó emberek.
|
|
|
gajo |
|
Aha, rövidülnek az éjszakák, jönnek az 1600 perces napok! |
|
negyven rabló |
|
Ne szívass má' mától hosszabbodnak a napok, jön a tavasz! |
|
gajo |
|
Nem is olyan vicces amit mondasz! |
|
gajo |
|
Meg "én országgyűlési képviselő vagyok" - igen én választottam meg! |
|
negyven rabló |
|
Bocs, hibáztam, ez tényleg a demokrácia egyik be nem látott hibája! |
|
pandala |
|
Te nem tudod, hogy az Országgyűlés egyik titkos feladata a fizetések előállítása?? Nemá' hogy ez nem triviális a számodra!? ;-)))
|
|
negyven rabló |
|
Varjú képviselő azt találja mondani, hogy " én adom a fizetését magának..." Sajnos fogalma sincs arról, hogy ez épp fordítva van!
|
|
pandala |
|
Miért gondolod, hogy hiányolni fog titeket bárki is?? |
|
|
R.András |
|
A Soros-gépezet üdvöskéje Franciaországban nagy bajban van. Valahogy el kell róla terelni a figyelmet... És láss csodát, vezényszóra hirtelen tüntetések kezdődnek Olaszországban, Ausztriában, Szerbiában és Magyarországon. Az utóbbi a legizgalmasabb, mert itt vetik be a 2015. szeptemberi trükköt. Akkor egy migráns férfi a sínekre rántott egy arab nőt a gyerekével. Mire a rendőrök felocsúdtak, elkészültek az első fotók és bejárták a világsajtót: borzalmas rendőrterror Magyarországon!... A helyesbítés már nem lett világsiker. Most ugyanezt látjuk. Földön fetrengő szocik képével van tele a liberális világmédia. És már nem is érdekes, mi van a kis Macronnal, mi van Franciaországban... ... www.facebook.com/magyardemokrata/photos/basw.Abqn2xaRs40JCY2p0hHaO4G1sv6NO-g_ ... |
|
|
|