Téma: Nem is tudom ... |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ugyan! Hova gondolsz! Egy ballib soha nem veri az asszonyt. Úgy bánik vele,mint egy hímes tojással, talpig úriember és az IQ-ja a maximumot verdesi. Ilyet csak a klerikális, ókonzervatív jobboldaliak csinálnak. Különben is ballib oldalon nincs egyetlen szipirtyó sem, mind odaadó anya, kiváló feleség és dögös szerető egy személyben. |
|
Rendes Kis |
|
Ugye nem sértődtök meg, ha néhány hozzászólást átmozgatok a "mószer" topikba ? |
|
onogur |
|
Így van ez. Ha ballib veri az asszonyt, akkor brutális állat. Ha haveri kutya veri a feleségét, akkor biztos megérdemelte a szipirtyó.
|
|
|
tiszavirág |
|
No meg aztán, most Rózsa, vagy Rozália????? |
|
tiszavirág |
|
Egyébként ki az a Szélné Kui Rozália???? |
|
tiszavirág |
|
Csak röhögni tudok azon, ha valaki belülről bezárja az ajtót, bent hagyja a kulcsot, azután azon sopánkodik, hogy soha nem gondolta volna, hogy a férje pajszerrel nyitja ki azt. Ne mondd, hogy ez nem röhejes. Szerintem ezen meg lehet pukkadni a röhögéstől. Egészen szappanoperai magasságokba való kép. Máskülönben pedig, még soha nem vertem nőt, de életem során megismertem pár olyan szipirtyót, hogy egy percig sem csodálkoznék azon, ha már kaptak volna egy-két pofont, vagy akár nagyobb kiosztást is. Egyébként, ha jól meggondolom, sem a Meggyes házaspár, sem Tétényi Éva nem szimpatikus, csak az esztergomiakat sajnálom.
|
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm, szerintem is: egy politikust aszerint kell megítélni, hogy a közjó javára cselexik-e vagy annak ellenében. Ezért fogom leváltani a mi fideszes polgármesterünket.
... (Ennyit a fidesznyikségemről ...) |
|
onogur |
|
Engem nem az a része érdekel a dolognak, hogy ki ver kit. Adott egy érettségizett senki, aki popcorn gépekkel ügynökösködött, se diplomája, se szakképzettsége, egy hatalmas nulla az ember. Tehát fideszes polgármester lett. Regnálása alatt milliárdokat b@szott el mélygarázsoktól kezdve csónakázó tavakig, az esztergomi polgároknál sikerült az egyes számú közellenség státuszt kivívnia. Ezekhez képest a magánéleti asszonyverései és egyebei csak rumosmeggy a torta habján. |
|
Rendes Kis |
|
Én sem tudom, minek kellett a Meggyes-sztorit felhánytorgatni. Említett esztergomi ismerősöm EGYÁLTALÁN nem fideszes. Például Kishantos ügyében pontosan úgy szok nyilatkozni, mint az itteni jobbikos kartácsak. Viszont elvált férj, ezért az effajta unlove sztorikat nem csak a nej szemszögéből tudja értelmezni. Az ő "közös otthonuk" a nejnél maradt ... |
|
onogur |
|
Teljesen kár is ezen rugózni, az eredmények magukért beszélnek. Esztergomban az OGY választásokon 56%-ot szerzett a Fidesz, az önkormányzati választáson meg 35%-ot kapott Meggyes. Esztergom népe ítélkezett és ezt nem lehet semmiféle "lejárató kampánnyal" magyarázni. |
|
|
panda |
|
Ők még Gyurcsányról is képesek pozitívumokat kiemelni... (Ld. jó Edvárd barátunk...) |
|
|
panda |
|
Aha, azért beszélsz másról/általánosságokról. Libbalok szoktak ilyen módon terelni...
|
|
panda |
|
A feleség törte derékba a karrierjét?? Hát, ez jó. :---D Nyilván, annakidején a feleség körbekergette az asztal körül, csak azé' hogy kövesse már el az önkormányzati hűtlen kezelés tényállladékkát...
|
|
Rendes Kis |
|
Kikérem magamnak. Nem akarok szerecsenmosdatni senkit. A föld jónéhány gazembert hordott már a hátán. Meg jónéhány szipirtyót is. |
|
panda |
|
Stimmt. Fidesznyikok... |
|
Rendes Kis |
|
mpd, panda: Bevallom őszintén, tényleg nincs nagy kedvem mások magánéletében vájkálni. Még akkor sem, ha az illető történetesen politikus. Volt szerencsétlenségem a környezetemben néhány váláshoz asszisztálni. Hosszú, szomorú történetek ezek. És nem mindig a pasi a hibás. Mayer Arankával megáll a párhuzam: egy rossz párválasztás igen alkalmas arra hogy a házastársak súlyos károkat szenvedjenek (derékbatört politikusi karrierek inkluzíve). |
|
panda |
|
Ez egy nagyon rossz hasonlat. Bár, tény, hogy a szóban levő csoport nem mindig volt a csúcson... De most eléggé stabilizálódtak, csak épp' időnként nagyon elvetik a sulykot... :-D
|
|
mpd |
|
ELOLVASNI?! Hol élsz Te (na jó tudom: a jungle-ben)?? Még majd befolyásolnák a tények, na még mit nem. A tények rongálják a Hitet. |
|
mpd |
|
Az meg ki a jófene? És hogy kerül ide? |
|