Téma: Meddig tűrjünk? |
|
mpd |
|
Örüljünk neki, hogy van egy Nemzet Bohóca, aki szórakoztatja a nagyérdeműt. Ritka kincs. |
|
mackó |
|
A legjobban cselekszik a lehetőségek közül: észre sem veszi a böszmét. Minden más megoldás rosszabb. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem tűrnie kell. Sajnos, az alpári beszédet nem lehet betiltani. Vitatkozni vele reménytelen, hiszen nem érvel, csak mocskolódik. A mocskolódásba beszállni hasztalan, mert a mocsok csak fokozódik. A fő gond az, hogy az alpári dumára akad vevő kishazánkban. Sajnos, roncstársadalomban élünk ... |
|
mamácska |
|
Kíváncsi lennék a véleményetekre: Meddig kell tűrnie O.V.-nek,hogy Gy.F. ilyen alpári stílusban nyilatkozzon és fenyegetőzzön? Tudjuk,hogy nem teljesen 100-as a pasi,de ez akkor is felháborító és gyomorforgató. Mi lenne,ha mi,többiek így nyilvánulnánk meg egy-egy rendezvényen? |
|
|
mamácska |
|
Köszönöm mindkettőtök véleményét. Nekem is ez a véleményem, de nagyon irritál ez a bohóckodás! Főleg az,hogy korábban Ő maga is beruházásra ajánlotta,most pedig tüntetéseket szervez és nagy hangon uszítja a tömeget. Ha Ő ajánlja az jó, ha O.V. akkor hazaáruló? Tisztában vagyok vele,hogy Ferenc testvér támogatottsága csekély, pár százalék fun csupán,akik minden körülmények között rá fognak szavazni,akármit is mond vagy csinál. De a többieket is felhergeli..... |
|
orosz_hussalata |
|
A politikusi munka része ez a feltűnősködő bohóckodás. Ferenc testvér pedig a ripacskodásra különösen vevő 1-3%-nak játszik. |
|
mpd |
|
Ne is figyelj oda. Illetve, a Mi Ferinket érdemes figyelni, esztrád-magánszámai üdítő színfoltok a monoton hírek között. De komolyan venni? Na neeee. Másfelől, a politikusoknak szívük joga, sőt kötelessége az ellenoldal lehazaárulózása. Aki politikusnak megy, hát tűrje. Annyi pénzért én is tűrném. |
|
mamácska |
|
Akik ismernek,tudják,hogy nem vagyok radikális. Azonban most kíváncsi lennék a véleményetekre,hogy meddig tűrjük némán,hogy O.V.-t lehazaárulózza a paksi bővítés kapcsán Gy.F.? Tudjuk,hogy beteg,tudjuk,hogy hazudtak,loptak,csaltak. Ő kezdeményezte 2009.-ben Paks bővítését,majd Bajnai is forszírozta 2010.-ben korábbi tv-felvételek szerint. És most ők azok,akik nagy hanggal ócsárolják,és uszítanak! Kérdés: Miért kell ezt tűrni és meddig? Várom a véleményeket. |
|
|