Téma: Üzenet |
|
|
|
|
|
|
|
Omniscient |
|
.... És üzenem mindenkinek, testvérnek, rokonnak, idegennek, gonosznak, jónak, hűségesnek és alávalónak, annak, akit a fájás űz és annak, kinek kezéhez vércseppek tapadnak: vigyázzatok és imádkozzatok! Valahol fönt a magos ég alatt mozdulnak már lassan a csillagok a s víz szalad és csak a kő marad, a kő marad.
Maradnak az igazak és a jók. A tiszták és békességesek. Erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!
Likasszák már az égben fönt a rostát s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok. És lészen csillagfordulás megint és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia s ki mint vetett, azonképpen arat. Mert elfut a víz és csak a kő marad, de a kő marad. |
|
|
mpd |
|
Jó próbálkozás! De, nem ELÉG jó. |
|
Rendes Kis |
|
Mongyuk, gyengébbek és ateisták kedvéért: a hívők napi rendszerességgel imádkoznak élőkért és holtakért. Aki ezen fönnakad, azzal azt árulja el, hogy a vallásosság iránti toleranciája továbbra sem terjed túl a géppisztolyok és átnevelőtáborokon. |
|
mpd |
|
Most akkor volt mise, vagy ez csak egy kamu beetetés volt? |
|
mpd |
|
Viccnek durva lenne... |
|
Rendes Kis |
|
Emléxem, 2002 előtt a panelprolizást is "ezek" kezdték. |
|
orosz_hussalata |
|
A legmókásabb az egészben, hogy az emberek 99,9%-a nem tudja mikor van Orbán születésnapja (pl. én sem, és nem is érdekel), de a legnagyobb ballibbant portálok (index, origo) cikkeznek róla a legtöbbet. Konkrétan a fél nyitólap erről szól. Természetesen azért, hogy legyen min felháborodni, viktátorozni, stb. Már hetek óta építgetik ezt a kampányt, mert rendszeresen ráfutnak kis kádározásra, rákosizásra, hogy kellőképpen bemutathassák a népnek a "hasonlóságot", miként ünnepli őket a "sajtó". Tehát egyúttal magukat a rákosista, kádárista sajtóval teszik egy szintre. |
|
Cirus |
|
Azt hittem, ez csak vicc. |
|
|
mamácska |
|
Meghívó! Nagy szeretettel várunk Mindenkit 2013. május 31-én 18 órakor kezdődő szentmisére, ahol 50. születésnapja alkalmából közösen imádkozunk Orbán Viktor miniszterelnökünk további egészségéért, kitartó elkötelezett munkájáért, és Hazánk felemelkedéséért!
A szentmise kezdeményezői: Szentmihályi Szabó Péter író és kedves felesége!
A szentmisét Ft. Osztie Zoltán atya, a KÉSZ elnöke mutatja be a budapesti Belvárosi templomban!
A templom az Erzsébet híd lábánál a Március 15 téren található! |
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ha valami értelmes kérdésről értelmes gondolataid támadnának, továbbra is szeretettel látunk. |
|
tiszavirág |
|
Rendes Kis! Tekintettel arra, hogy csak az én, egyébként mpd-nek szóló, hozzászólásomat önkényesen törölted az Üzenet topikból, miközben a panda nevű nick személyemet ért dehonesztáló megjegyzéseit nem, kijelentem, hogy nem kívánok a továbbiakban egy ilyen diszkriminatív, belátóképességgel nem rendelkező társaság tagja lenni, ezért kb. 8 évi tagság után ezennel elhagyom a fórumot. |
|
alma |
|
Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük! Ez a törvény és a próféták. (Mt 7.12) |
|
mpd |
|
Nektek, kettőtöknek. Felnőtt emberek vagytok az Ég szerelmére! |
|