Téma: A rohadt életben... |
|
tiszavirág |
|
Azonnal bedobni őket egy migráns táborba 1 hétre.
|
|
|
malom |
|
Nah, mos'már egyre kíváncsibb vagyok h milyen is pontyosan ez a dűlőút .... És h vajon a jövőbe vezet-e? .. És h vajon egy kivilágítatlan Lajos bácsi biztonságosan baktathat-e rajta hazafelé a kocsmából??
|
|
menta |
|
dülöngélve, derekánál magassarkúban- na szép |
|
malom |
|
Hogyhogy hogy? Há' dűlöngélve, nem? ...
|
|
tiszavirág |
|
Talpig. Ez az a szitu, amikor valaki túltolja a biciklit.
|
|
menta |
|
talpig? A derekánál hordja a talpát? Hát hogy megy úgy a szép, új dűlőúton? |
|
tiszavirág |
|
Elég bizarr hír. Persze kíváncsi lennék a részletekre is. A hölgy pedig nem talpig van hermelinben, csak egy boa van rajta, ami ki tudja miből van.
|
|
malom |
|
Mennyibe kerül 1 km-nyi aszfaltozott út?
( Hermelin? Ilyen lyó a szemed? )
|
|
|
|
malom |
|
kommunista nem vész el, csak átalakul .. |
|
|
tiszavirág |
|
Nem bízom én abban, hogy ez a rohadt banda egyszer csak eltűnik a süllyesztőbe. Csak a természet törvénye szabadít majd meg bennünket tőlük, de mint látható, jönnek az ifjúbolsevikok.
|
|
malom |
|
csak abban lehet bízni, hogy most már talán tényleg az legutolsó rugkapálásukat látjuk ..
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Milyen linket adtál te??? Belepirultam. Ha azt RK meglátja, nem kap feloldozást a gyónás után! |
|
|
|
tiszavirág |
|
Éppen a hangneme, amit kifogásolok. Ez csak ilyen übertahó nyelven bír megszólalni???? ...börtönben fog megrohadni" Álom, álom, édes álom..... Tudjuk kire gondol....és azt is tudhatná, hogy azt soha nem fogja tudni elérni, már amennyiben Magyarország továbbra is jogállam marad, ahogy most Simicska ünnepli.... |
|