Téma: A Hazugság Birodalma |
|
pandala |
|
Te nem tudod, hogy az Országgyűlés egyik titkos feladata a fizetések előállítása?? Nemá' hogy ez nem triviális a számodra!? ;-)))
|
|
negyven rabló |
|
Varjú képviselő azt találja mondani, hogy " én adom a fizetését magának..." Sajnos fogalma sincs arról, hogy ez épp fordítva van!
|
|
pandala |
|
Miért gondolod, hogy hiányolni fog titeket bárki is?? |
|
|
R.András |
|
A Soros-gépezet üdvöskéje Franciaországban nagy bajban van. Valahogy el kell róla terelni a figyelmet... És láss csodát, vezényszóra hirtelen tüntetések kezdődnek Olaszországban, Ausztriában, Szerbiában és Magyarországon. Az utóbbi a legizgalmasabb, mert itt vetik be a 2015. szeptemberi trükköt. Akkor egy migráns férfi a sínekre rántott egy arab nőt a gyerekével. Mire a rendőrök felocsúdtak, elkészültek az első fotók és bejárták a világsajtót: borzalmas rendőrterror Magyarországon!... A helyesbítés már nem lett világsiker. Most ugyanezt látjuk. Földön fetrengő szocik képével van tele a liberális világmédia. És már nem is érdekes, mi van a kis Macronnal, mi van Franciaországban... ... www.facebook.com/magyardemokrata/photos/basw.Abqn2xaRs40JCY2p0hHaO4G1sv6NO-g_ ... |
|
|
|
|
|
dejszen |
|
HŰDEJÓ is volt az a kommunizmus, kis bagatellizáló... /beállnak a sorba, aztán még dicsekednek is vele!/
|
|
|
dejszen |
|
ja, 4481000000Ft. mennyi is jár most vissza? 40 százalék? csinos kis összeg!
/Azért jó, hogy lesz egy újabb akadémiánk, nagyon bírom!/
|
|
dejszen |
|
Virág elvtárs csak egy kérész, én nem a kedvenc virágodra gondoltam. Lajos bácsi gondolom szedi a százalékokat! |
|
Walaki |
|
Elég butuska vagy, ha nem tudod, hogy Virág elvtárs az éppenhogy te vagy. S én, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok nálad. Én Lajosbácsi vagyok.
|
|
dejszen |
|
Eddig úgy éreztem egy kicsit kiegyensúlyozottabb vagy virágelvtársnál! Hát nem! 20-30-40-50? |
|
Walaki |
|
Bizony, bizony, túl sokat hazudoztok. Az nem szép!
Logikára meg, nem tellik. Az nagyon fárasztó ....
|
|
dejszen |
|
Szabolcsveresmart:
- Úttörő út - Micsurin út _ Micsurin telep
Az akadémiát meg a Lenin úton kellene felépíteni Még hogy nem a hazugság birodalma!
Dől a lé
Mondom, hogy dől a lé!
|
|
|
Walaki |
|
(( Gondolom, valójában, nekem címezted a hsz.-edet, s nem magadnak ... /Émmeg elrontottam a "(sem)" körüli punktuációkat; na mindegy, szerintem így is érthető .. / ))
|
|
Walaki |
|
Egy _ország_ nem lehet a hazugság birodalma.... Egy csomó dolognak lehet a birodalma, de pl. a hazugságé nem! ( Amúgy, rengeteg kérdésem (is) van, de azokra (sem) tudsz válaszolni. ;--D ) Javaslom, mélyedjél el a magyar nyelv rejtelmeiben, valamint a logikában.
|
|
dejszen |
|
Pszt! Neked nincsenek kérdéseid! Akkor hallgass!
|
|
dejszen |
|
Nem az utolsó, rengetegen vagyunk! Persze a hazugságba valószínűleg vezetnek, megvezetnek tisztelt vezetőink!
|
|
Walaki |
|
Egy ország nem lehet a "hazugság" birodalma. Sőt, semmi hasonló más izének sem. ( Oximoronnak azé' elmegy, úgy ahogy, gyengén, nem kicsit nagyon .... )
|
|
R.András |
|
Az Amerikai Egyesült Államok a Hazugság Birodalma, Magyarország a Hazugság Birodalmának utolsó csatlósa. |
|
Walaki |
|
Nem a tiétek ez az ország, s így nem is lehet az aminek állítod!
|
|