Téma: Európa jövője (csak erős idegzetűeknek !) |
|
pandala |
|
a hasonló méretű USA-ban fele ennyien vannak ....
|
|
pandala |
|
Európa Kontinens Leírás Európa Földünk egyik kontinense, amelynek határai nyugaton az Atlanti-óceán, északon a Jeges-tenger, keleten az Urál hegység, az Urál-folyó és a Kaszpi-tenger, délkeleten a Kaukázus vidéke és a Fekete-tenger, délen pedig a Földközi-tenger. Wikipédia Terület: 10 180 000 km² Népsűrűség: 75 fő/km² Népesség: 741,4 millió (2016.) Legnagyobb város: Isztambul Országok: 50 |
|
|
|
|
pandala |
|
katanával előre, juróp felvirágoztatásáér' .... |
|
pandala |
|
állítólag, hazugság, mer'hogy nem is machetével, hanem valamiféle japán karddal ....
|
|
|
pandala |
|
Azé', ez tökröhej, lépten-nyomon előjön a "csúcs-jelölti rendszer" ... holott, az EU-s jogszabályokban nincs ilyen, mert nem változtatták meg!! És, nem véletlenül!!! Ugyanis, az EU nem egy USE (United States of Europe)! Totál olyasmi, mint amikor a törvényeket megpróbálják felülírni az ún. végrehajtási utasításokkal.. (kormányrendeletekkel) ..
ÉS, ezek beszélnek ""jogállamiságokról"", meg ""európai értékekről"" ..
|
|
pandala |
|
egy foci alkalmazást futtatva .... ;-)) |
|
menta |
|
az ott középen egy nagy mobiltelefon |
|
mackó |
|
#618 bejegyzés linkjében. |
|
|
|
|
pandala |
|
Sz'al, ha csak annyi a baj h nincsenek _publikált_ látványtervek, akkor az még nemigazán relev November végéig még van idő!...
|
|
pandala |
|
Nah, de Máté nevét _is_ felhasználva, azért találtam még valami érdekeset :
"Kézilabda-Eb: 15 milliárd helyett jó, ha 60 milliárdból megússzuk Ághassi Attila 2019.07.03. 21:05 ...
.... A kormánybiztos egyébként kiemelte, nem állunk rosszul időben, mindennel elkészülhetnek. Bár nem árt emlékezni egy kijelentésre:
2019. szeptember elsején nem ártana az első vödör betonokat mindenhol leönteni
- ezt Kocsis Máté tavalyi beszédéből idéztük.
A győztes pályázat óta az idei a második nyár, érdemben eddig kevés dolog történt, igaz a nyárból még hátravan két hónap. Ha űrfokozatba kapcsolnak, és a látványra valamint a presztízsre mindig is adó kormányzat akár vadul el is kezdhet betonozni, nem árt rögzíteni, a helyzet most így néz ki.
Az új gigacsarnokról nincs publikált látványterv. Debrecenben nincs hír a Főnix felújításáról, igaz ez a legkisebb volumen. ..." ....
https://index.hu/sport/kezilabda/2019/07/03/kezilabda_europa-bajnoksag_2022_t ...
|
|
pandala |
|
Há', ha mondta, akkor nem hiszem hogy nincsenek, vagy hogy "füllentett" volna... Azt nem tudhatja, hogy mennyire lettek azok publikusak! |
|
tiszavirág |
|
Ez elég nagy disznóság, mert Kocsis Máté azt nyilatkozta, hogy vannak már látványtervek, emiatt kerestem égre- földre, de én ebben nagyon ügyefogyi vagyok, ezért kértelek meg téged, de ha már te sem találod, akkor csak az lehet, hogy ez a Kocsis- gyerek füllentett egy nagyot, ami nagy disznóság a részéről. Megrendült a bizalmam benne.
|
|
|
tiszavirág |
|
Nem találom a látványtervét a leendő kézilabda stadionnak, amit a Népligetbe terveznek. Te nagyon ügyes vagy ebben a keresésben, légy szíves próbáld előkeríteni. |
|
pandala |
|
"A nagy veszteség miatt a csatorna mostantól befogadja azokat a kormányzati hirdetéseket, amelyeket éveken keresztül önérzetességet tettetve elutasítottak." |
|
pandala |
|
https://www.youtube.com/watch?v=4m2hy2nRdpU A nap híre Krug Emíliával - 2019.07.09.
Nagya sötétség. Remélem, ezek így sosem kerülnek 'hatalomra'.... Sem az érvényes törvényeket nem ismerik, sem a saját "terminológiájuk" szavait sem tudják hihetően használni ....
"Jogállamiság", meg satöbbi.. Katyvasz unó liberó. És akkor, a tényekről még nem is említettem semmit se nem ..
|
|
|
|