Téma: Médiapaletta |
|
tiszavirág |
|
Tegnap a Troll- ban hívták fel erre a műsorra a figyelmet. A Troll után megnéztem. Szenvedtem. Azt hittem megőrülök, míg a végére értem. Többször gondoltam úgy, hogy Bencsik feláll és kimegy. Hősiesen állta a sarat. Ez a Perjés! Hátborzongató. Ki ez a f@sz? Kaserolja saját magát, hogy ő nemesi nagypolgári családból származik, közben telipofával vinnyogva röhög. Úgy látszik neki már nem jutott a külföldi nevelőnőből. Rémes volt. Olgica olyan savanyú volt, mint egy éretlen citrom, Havas ritkán szólalt meg, inkább csak latolgatta, hogy eljön- e ide még egyszer. Nem érzik, hogy vissza kellene húzódniuk a civil életbe?
Saller= újabb műsor, amit indexre teszek, a Kötöttfogás, a Három a magyar és a hasonlók mellé.
|
|
pandala |
|
/és csodálkoznak, hogy nem tudnak választásokat nyerni..../
|
|
pandala |
|
eszméletlen ....
( Bencsiket végig sem bírják hallgatni.. még a kötőszóiba is belekötnek ;-D )
|
|
|
|
Walaki |
|
https://888.hu/article-nincs-jobboldali-mediafoleny
"888.hu Oláh Gellért
2018. október 3. 19:15 A rendszerváltás után az újságírás vagy független, vagy jobboldali lehetett - mondták a baloldali megszólalók. De az igazság az, hogy 2015-ig az újságírás Magyarországon csak baloldali volt. Ez pedig tény!
Magyarországon csak azok lehettek újságírók, akik elfogadták a baloldal narratíváját. A rendszerváltást követő húsz évben függetlennek, objektívnek és szakszerűnek hazudott baloldali lapok uralták a médiapiacot.
Jobboldali sajtótermékek lényegében nem léteztek. A privatizációnak köszönhetően a baloldali lapok általában külföldi tulajdonban voltak, német vagy svájci üzletemberek alakították a magyar közélet irányát, sértve ezzel az ország szuverenitását.
Alábbi videónkban azt bizonyítjuk be, hogy nincs jobboldali médiatúlsúly. A jobboldal most egyenlített a baloldal ellen. ...."
hehe (Érdemes megnézni a "videót"!)
|
|
|
Walaki |
|
Érdemes végignézni ....
|
|
|
Walaki |
|
Idézet: Magyarországon a demokratikus berendezkedés teljes intézményrendszere veszélybe került Írta: Kardos Ernő - 2018-06-25 Jávor Benedek MTI Fotó: Koszticsák Szilárd A hetes cikkely szerinti eljárás megindítását javasolja Magyarország ellen az Európai Parlament Jogi-, Bel és Igazságügyi Bizottsága. A döntés hátteréről Jávor Benedek zöldpárti politikust, Magyarország Európai Parlamenti képviselőjét kérdeztük.
hehe, méghogy FüHü (Független Hírügynökség): http://fuhu.hu/magyarorszagon-a-demokratikus-berendezkedes-teljes-intezmenyre ... Ezek csak szimpla hazaárulók!
|
|
gajo |
|
Olga teljes vákumban is jól húzza a csíkot. |
|
Walaki |
|
Rettenetes sivalkodás lesz majd, amikor tényleg megszűnik e tévé is .... (( Vicces amikor ez a Perjés arról értekezik h milyen nagy gond a fizetés.. Olgának. Akinek a fizetése nem kicsit nagy.... ))
|
|
gajo |
|
Siralmasak, Olgástól,Sándorostól |
|
|
R.András |
|
A „magyar modellt” másolja a Trump-közeli médiaóriás? Az amerikai médiahatóság, az FCC vezetőjének bábáskodása mellett épül az ellenoldal szerint Trumphoz húzó, központosított, lassan az ország háztartásainak háromnegyedét elérő tévékonglomerátum. ... www.facebook.com/magyarhang.org/posts/1741117702639868 |
|
Walaki |
|
nah, tessék, egy rakás péze van, oszt mékkse vette meg Simliskától - 1.5 milliárdért - a Magyar Nemzetet .... "15 milliárd forint vagyona van az LMP-s Ungár Péternek Fábián Tamás FÁBIÁN TAMÁS 2018.06.07. 18:21 Az új országgyűlési ciklusra való tekintettel holnap reggel felkerülnek a parlament honlapjára a képviselők vagyonnyilatkozatai, az LMP-s Ungár Péter a megjelenés előtt elküldte sajátját az Indexnek."
|
|
|
gajo |
|
Független? Az mi? Csak a sivárság... |
|
|
R.András |
|
Erre mondja azt Czakó Gábor, hogy "a baloldalnak független" média. |
|
Walaki |
|
döbbenet, hogy ezek függetlennek merik nevezni magukat ....
"Új Bábelt élünk, a fogalmak pokoli zűrzavarát. Gyalázatos hazugok megrontották a szavak becsületét." |
|
Walaki |
|
Ehh, én balga.... amikor előszőr linkeltem be egy cikket tőlük, akkor még azt hittem hogy: na, talán, tán, tényleg egy ""független"" hírügynökség... de hát, mára már úgy tűnik, h még sem. Nagyon nem.
|
|
|
|
|