Téma: Üzenet |
|
gajo |
|
Cak egy hátrány: nehézkes, vagy lehetetlen az áttekintése. |
|
R.András |
|
A blog nagy előnye, hogy a piszkos munkát, a gépház karbantartását elvégzi helyettünk más. Hátránya pedig nincsen. Vagy mégis ? |
|
R.András |
|
Az eredeti, önmagamnak adott határidő 2022.jan.1-je volt az öregedés elleni szer forgalomba hozatalára. Ha ez sikerült volna, akkor az elmúlt fél évben nem fél évet öregedtem, hanem ugyanannyit fiatalodtam volna. Tavaly ilyenkor még nyoma sem volt bennem a fáradtságnak !
|
|
gajo |
|
Akkor mit mondasz 500 év múlva? |
|
R.András |
|
Öreg vagyok én már a viaskodáshoz !
Nem tudom, meddig megy még ez ... Már ahhoz is fáradt vagyok, hogy lekapcsoltassam !
|
|
gajo |
|
Viaskodj! Ez a blog dolog,ahh...
Ez meddig megy még? |
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
R.András! Április 29- én írt egy levelet nekem "keresztkem". Elolvastam és válaszoltam is rá. Ettől függetlenül a piros villogó azóta is üzemel. Nézd meg légy szíves, mi lehet a probléma? Köszönettel tiszavirág. |
|
|
pandala |
|
a média világában helyezkedett el fővilágosítóként .. ;-)) |
|
gajo |
|
nem bírta elviselni a rasszista magyarokat! |
|
tiszavirág |
|
Vajon mi lett az Alföldön flangáló fekete párducunkkal? Megették a háziállatok?
|
|
|
gajo |
|
Valakivel összekeversz! Lehet, hogy volt a reptérrel, a MALÉV-val kapcsolatban valamilyen "rosszindulatú" megjegyzésem, de lopással nem vádoltam őket. |
|
|
|
gajo |
|
Bevallhatod, hogy szabin voltál! |
|
R.András |
|
Az offline beszélgetés iránt csekély az érdeklődés. És hamár online, akkormár inkább ez, mint a FB !
|
|
|
R.András |
|
Úgy látom, elfogyott az online mondanivalónk. Aki offline akar beszélgetni, kérem, dobjon 1 mélt az a kukac vectrix pont hu címre ! Üdv ! R.A. |
|