Téma: A rohadt életben... |
|
malom |
|
csak abban lehet bízni, hogy most már talán tényleg az legutolsó rugkapálásukat látjuk ..
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Milyen linket adtál te??? Belepirultam. Ha azt RK meglátja, nem kap feloldozást a gyónás után! |
|
|
|
tiszavirág |
|
Éppen a hangneme, amit kifogásolok. Ez csak ilyen übertahó nyelven bír megszólalni???? ...börtönben fog megrohadni" Álom, álom, édes álom..... Tudjuk kire gondol....és azt is tudhatná, hogy azt soha nem fogja tudni elérni, már amennyiben Magyarország továbbra is jogállam marad, ahogy most Simicska ünnepli.... |
|
mpd |
|
Ezzel amúgy mi a kifogásod? Max. a hangneme, meg az a bizonyosság, ami süt belőle, hogy az új hatalomban ő majd biztosan ott lesz. Ezt lenne jó tudni, hogy mitől ilyen magabiztos.
Idézet: Egyet azonban mondhatok: ha Magyarországon tényleg jogállam van, tartsa magát mindenki a jogi keretekhez, mert ha egyszer kikerülnek a hatalomból, az ügyeiket számon fogják rajtuk kérni. Aki megpróbál átlépni a jogszabályokon, és ezt én most számos esetben megtapasztaltam, azoknak el fog jönni az igazság pillanata, és börtönben fognak megrohadni.
|
|
tiszavirág |
|
A gecizés után még azt is belengette, hogy az élete is veszélyben van (hogy sajnáltam... ), most meg már a tömlöcben- rohadásról vizionál. |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Nézem a Civil Kaszinót, egyszer csak egy nagy gongütés és pirosban nagybetűkkel megjelenik, hogy "Tarol az MSZP Újpesten". Még jó, hogy nem csináltak Breaking News-t. Meg vannak ezek őrülve???? Mijafrancnak kell egy vén hülye őskövület bolsiért megszakítani egy műsort? Mondják be a hírekbe, oszt jónapot. Akkor sem ilyen bombasztikus szöveggel. Gondolom nem ennek a trotlinak kampányolnak, vagy mégis? A rohadt életben!
|
|
|
negyven rabló |
|
Benne vagyok. A jövő héten lehet róla szó. A többit levélben. |
|
|
negyven rabló |
|
Végre van egy ember, aki érti is amit olvas! (Na jó,kiveszem a nyelvem a ... tenyeredből, egyben tájékoztatlak, hogy a múltkoriban meg nem talált vendéglátóipari egység megnyitott!) |
|
tiszavirág |
|
Mijafrancnak kell így meghajolni egy ekkora balfék előtt? Ráadásul ott van az az antipatikus önelégült pofájú norvég banya is. A rohadt életben! |
|
|
|
tiszavirág |
|
A fogorvos egy külön eset. Ezer éve ugyanaz a fogorvosom. Először magánban jártam hozzá. Csinált valamit, megkérdeztem mivel tartozom, mondta az összeget, kifizettem, oszt érzékeny búcsút vettünk egymástól egy időre. Egyszer csak, Isten tudja miért, biztosan optimalizálta a büdzséjét, megszüntette a magánrendelését és csak az államiban rendelt. Ott is úgy jártam hozzá, mintha magánbeteg lennék, csak a fizetésnél voltam gondban, mert soha nem mondta meg egyenesben, hogy mennyivel tartozom. Itt is mindig fizettem, de soha nem tudtam, hogy elég volt-e az összeg, vagy sem. Utáltam a szituációt. Nyugdíjba ment az államitól, elment rendelni egy magánfogászathoz, meg sem kell tőle kérdeznem, hogy mennyivel tartozom, mert a kijáratnál kell egy titkárnőnek fizetnem, aki on-line megkapja a dokitól, hogy mit művelt rajtam. Számlát kapok és fizetek. Remek. Nem érzem magam lekötelezettnek. Pedig jó sok milliót befizettem már az állami egészségügyi kasszába, és hál'Istennek, még nagyon nem kellett igénybe vennem. |
|