Téma: Európa jövője (csak erős idegzetűeknek !) |
|
mackó |
|
Megjegyzem, diploma nélkül is lehet ... Szóval én nem értek egyet. A nyelvtudással nem leszünk szegényebbek. Sőt, nem kell megtagadnunk önmagunkat sem. |
|
Rendes Kis |
|
Javasolom, hogy szüntessük be azt, hogy nyelvvizsga nélkül nem lehet diplomát kapni. Magyarországon igenis lehessen a magyar nyelvtudással boldogulni ! |
|
tiszavirág |
|
Mi tesz optimistává? Áruld el, mert én nagyon pesszimista vagyok. |
|
mediator |
|
Ja, hát igen! Nemzetállami szuverenitás, nemzeti kultúrák bedöntése stb.
De, nem fog sikerülni nekik! |
|
mamácska |
|
Javaslom a "Menekültipar" című topikban olvasható cikket! |
|
|
mediator |
|
a terv az, hogy szándékosan káoszt teremtenek azzal a céllal, hogy az emberek már a végén megváltásnak érezzék a REND megjelenését - a világkormány képében |
|
negyven rabló |
|
Ha nekem most lenne egy olyan rakéta a seggemben mint amilyet Orbánéba tettek, akkor azonnal vezényelném a demens Európai Uniót! |
|
Rendes Kis |
|
"Európa értékeit védelmezzük" címmel közölt interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel a Focus című német hírmagazin a szombaton megjelenő, digitális formátumban péntek este kiadott számában.
Orbán Viktor szerint az EU 2000-ben kitűzött céljai nem valósultak meg, de így is “Európa a legjobb hely a világon”, de egyensúlytalanság alakult ki Brüsszel és az EU-tagállamok között, és ez a mai problémák egyik forrása.
Ilyen probléma a “menekültkérdés”, amelyben “inkompetens, tanácstalan benyomást keltünk”, mert “Brüsszelből várjuk a megoldást”, amely azonban “nem fog jönni”. Ezért el is maradt a felkészülés az előre látható folyamatokra, és most “minden ellenőrizetlenül zajlik”. ... http://magyaridok.hu/kulfold/orban-viktor-europa-ertekeit-vedelmezzuk-58956/ |
|
gajo |
|
A káoszt akarják felépíteni, keresd a pénzt! |
|
gajo |
|
Persze hogy nem! Felépített akár csak Gorbit annak idején.
|
|
tiszavirág |
|
Idézet: Szerintem itt valami más számításnak kell meghúzódnia.
Európai Egyesült Államok? |
|
mediator |
|
Szerintem ENNYIRE nem lehet hülye egy fizikusi elme, aki évtizedek óta benne van a politikában és pontosan kell ismernie, és ismeri is a német néplelket. Egyébként a műhelymunkák során aprólékosan megtervezték a karakterét, hogy még fejtartását és gesztusait (kézkulcsolás, gesztikuláció stb. és egyéb nonverbális kommunikációs elemek) is kidolgozták. Egy ilyen karakterű és hátterű politikus nem lehet ennyire ostoba. Szerintem itt valami más számításnak kell meghúzódnia. |
|
|
menta |
|
Vajon magától ilyen,vagy esetleg zsarolják? |
|
fokos |
|
Merkelova tevékenysége a saját pártjára, ezen keresztül a jevrópai "konzervatívokra" is iszonyúan kártékony. Vele együtt a pártja is bukni fog, ha ragaszkodnak hozzá. |
|
fokos |
|
Azt nem bírta kihüvelyezni, hogy a CDU most konzervatív, technokrata elit, jobboldali, és hol áll Merkelova? |
|
gajo |
|
RK a rettenetes! |
|
|
Rendes Kis |
|
Jaj, bocsánat, ez a vacak vs továbblapozott a következő cikkre, Kakuk Györgyére, annak az aláírását néztem. |
|
mediator |
|
Jól értem, hogy azt mondod, hogy a Lánczi Tamás DK-s lenne? |
|
Rendes Kis |
|
Én is előítélet nélkül olvastam az írást, éppen ezért csodálkoztam a végén, hogy az alkotója DK-s. |
|
menta |
|
(nem tudtam, hol van, de legalább nem voltam előítéletes) Ez lényegi: "A bevándorlás tehát annak a kérdése, hogy részeseivé akarunk-e válni egy újabb, ezúttal egy egész kontinensen folyó társadalmi kísérletnek?" A kommunista kísértet lombikjából még ki sem másztunk, már újra vissza akarnak gyömöszölni egy másik görebbe. |
|
Rendes Kis |
|
Mit keres 1 ilyen jó gondolkodású ember a DK-ban ?? |
|
|