Téma: Távközlési adó |
|
mpd |
|
Haha. De én nem is vállalnám. Illetve, soha nem lennék politikus, márpedig anélkül nem menne. |
|
|
Rendes Kis |
|
Mindenképpen ellenünk vannak. Mert el akarják venni, ami a miénk. Ha helytartó-típusú főnökünk van, akkor szép csöndben lopják ki a szemünket. Ha nem, akkor balhéznak. |
|
mpd |
|
Ki tudja? sosem próbáltam. Mindenesetre semmi kedvem nem lenne hozzá. |
|
|
mpd |
|
megint megkérdem: miért van ellenünk egységesen mindenki? Irigylik a zsenialitást? |
|
mpd |
|
Csak azt ne mondd, hogy nem tudott a távközlési adóról. Tudod, ez már olyan mint a régi ruszkik jó cár-hite. |
|
Rendes Kis |
|
Nem mondhatod, hogy könnyű dolga van a mindenkori magyar miniszterelnöknek. A külföld egységesen ellenünk van. Nagy ritkán a németek és/vagy a lengyelek velünk vannak. Rendszerint olyankor, amikor maguk is szívnak, abban sikerül részt vállalnunk. A belföld 80 %-ban ellene van. 60 % passzív ellenzék (akinek minden rossz). 20 % aktív ellenzék. Ezt a helyzetet 1 zseni úgy kezeli, mint OV. |
|
mpd |
|
Hogyan lehet egy elcseszett baromság külső és belső nyomás miatti kényszerű visszavonása zseniális? A szervilis seggnyalásban is tudni kéne a határt. |
|
Cirus |
|
Én nem lepődtem meg, borítékolható volt, hogy visszavonják. Méretes baromság is egyébként. |
|
|
mpd |
|
Idézet: Orbán tette ezért zseniális és bátor, méltó fiatalkori önmagához.
Hányinger. |
|
Rendes Kis |
|
Fricz Tamás: Bravó, Orbán Viktor! Orbán Viktor visszavonta a tervezett internetadót. Döntése bátor volt, amellyel meglepte a tüntetőket, a mögöttük álló baloldali ellenzék pártokat, s nem utolsó sorban a világot, amelynek sajtója kéjesen várta, milyen „autokratikus”,... ... http://civilosszefogas.hu/fricz-tamas-bravo-orban-viktor/ |
|
|
fokos |
|
Örülgessél, aztán húzz el a névtelenségbe. |
|
Rendes Kis |
|
Neelie Kroes örül Orbán bejelentésének
Neelie Kroes, aki a digitális ügyekért volt felelős a most leköszönő Európai Bizottságban, pénteken szóvivője útján adott nyilatkozatában hangot adott afölötti örömének, hogy „a magyar miniszterelnök visszavonta a világon elsőként javasolt internetadót".
Kroest örömmel töltötte el az, hogy – szavai szerint – „meghallották a magyar nép hangját".
Neelie Kroes a minap élesen bírálta az új magyar adónem tervét, tiltakozásra buzdított ellene, és azt hangoztatta, hogy az internethasználatot ösztönözni kell. Szerinte nem a helyes irányba mutat, ha ezzel ellentétes intézkedéseket hoznak.
„Büszke vagyok arra, hogy az Európai Bizottság pozitív szerepet játszott az európai értékek és a digitális Európa megvédésében" – fogalmazott most Neelie Kroes. ... http://erdely.ma/vilag.php?id=175374&cim=neelie_kroes_orul_orban_bejelentesenek |
|
tiszavirág |
|
Hát aztán. Jut is marad is. Azt gondoltad, hogy már soha nem fog emelkedni a kenyér ára? Ábrándozás az élet megrontója.... Bár én is szoktam, például, hogy nyerek a Lottón, aztán mégsem, de újra veszek szelvényt, nem is egyet. |
|
mpd |
|
Nem feltétlenül. Majd kitalálnak valami mást. |
|
fokos |
|
Márminhogy egy későbbi időpontban mégis... ? |
|
mpd |
|
Hja kérem..... láttam én már karón varnyút. |
|
|
|
|
mediator |
|
Az igaz, csak a kihátrálás így jobban kommunikálható formát ölhetett volna... - de OV. ezt egyenesebb módon oldotta meg. |
|
mediator |
|
"Miért kéne kihátrálni egy ilyen minden szempontból kiváló adóból ?" "Mi lett volna a jó kommunikáció ?"
A választ végül is OV. adta meg... |
|