Téma: Cápatipp |
|
glens |
|
Nem tippelt LLkedő, Békáscity az újak közül. Több figyelmet kérek! A többiek tippjei:
268,90 glens 269,50 Login 269,83 Zsíros B. Ödön 270,00 mackó 270,13 katáng 270,33 onogur 270,40 Rendes Kis 270,60 mpd 271,02 zpeter 271,65 Anya 272,12 millertrash 272,72 mandala
Az árfolyam most 269,24. Login vezeti a mezőnyt.
|
|
katáng |
|
Legyen 2 egésszel kevesebb, 270,13. ( Bocs. Rendes Kis, puskáztam a tiedről. ) |
|
mackó |
|
Üdv a Gondolán, majd ha elmúlik a tilalom... |
|
zpeter |
|
Köszönöm Rendes Kis! Én is üdvözlök mindenkit!!!
|
|
Login |
|
Anya: 271,65 Login: 269,5 |
|
mackó |
|
Teljesen kiment a fejemből... 270,00 mackó |
|
glens |
|
Kedves Cápák, a tipp leadási határidőt önhatalmúlag meghosszabbítom ma este 8-ig. Aki már elküldte a tippjét, az is korrigálhatja a fenti határidőig.
|
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
... Pedig már megörültem, hogy a pislogó libatolvaj bukik ... |
|
békáscity |
|
Megzuhantak a tőzsdék - Dubaj adóssága miatt ! |
|
Rendes Kis |
|
(Azt hallottam, van olyan, hogy "rab-pszichológia": már csak néhány nap volna hátra a fogságából, és azt már nem bírja kivárni - akkor szökik meg ...) |
|
glens |
|
Ugye ez komoly? Mert viccnek azért elég durva volna... |
|
Rendes Kis |
|
Jóvanna ! Ezt (kivételesen) nem kellett volna ennyire véresen komolyan venni ... ... Nyomorában álmodik 1 picit az ember ... |
|
|
mandala |
|
Te tényleg NEM érted?????? Elképesztő! Borzalmas. Csak egy kis időtényezőről van szó. Kb. 1 hónapról... Melyik párt kivételezett ez alól, és miért???????????? Sólyomot nem a Fidesz akarta?? Mintha az 1940-es évek végén lennénk .. Ez hihetelen, kezdem azt gondolni, hogy a "Fidesz"-(es) pont olyan mint a 40-es évek végén a komminiumista
|
|
Rendes Kis |
|
(Ezt a régi, vacak alkotmányt már éppen úgyis ki akartuk dobni ! ) |
|
Rendes Kis |
|
(Meglehet, erre azt mondod, hogy szélsőségesen radikális vagyok ! ...) |
|
Rendes Kis |
|
Most mi a fontosabb: egy alkotmány-tákolmány vagy a haza sorsa ? |
|
mandala |
|
Néhány nap alatt nem lehet Alkotmánymódosítást csinálni. Akkor sem lehetne hamarabb választásokat rendezni. Erről beszéltem, de hiába... Na persze, ha Göncz Árpi lenne a KE...
|
|
|
mandala |
|
Jó kezdet. Figyelmen kívül hagyni a KE-t...
|
|