Téma: Mi lett velük? |
|
|
|
tiszavirág |
|
Régen nem hallottam Kiss Ulrich jezsuita atyáról. Nem tudja valaki mi lett vele?
|
|
gajo |
|
...hát, aki képes meghallgatni ezt az órán túli és jobbikon túli szöveget...
Akár aktualizálni is lehetne... |
|
gajo |
|
Hol élsz? Bantuisztánban?
|
|
tiszavirág |
|
Ne foglalkozz a személyemmel. Én sem foglalkozom a tiéddel.
Egyébként hogy függ össze a No. 41-es hsz.-ed az én No.37-es hsz.-emmel?
|
|
tiszavirág |
|
De a kérdésem Bencze Izabellára vonatkozott. Ő mondta, hogy visszaperelik a villát. Azt szeretném tudni, hogy azt visszaperelték-e?
|
|
gajo |
|
Kelmed valami nagyonnagyonnagyon szélsőséges nézetekre hajlik!
|
|
tiszavirág |
|
A rezsicsökkentésben visszaadták. Nálunk évi 168.000 Ft volt a rezsicsökkentés.
|
|
gajo |
|
...és már nem győzikékről szól a világ? |
|
gajo |
|
És vissza adták a 13. havi nyugdíjat? |
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Így gondolom én is. De azért nekem hiányzik. Magvas gondolatai voltak és minőségi írásai. |
|
menta |
|
Ide mindenkinek elévülhetetlen joga van nem írni. |
|
tiszavirág |
|
Megtaláltam Macisajtot itt:
http://koczianpeter.blog.hu/2015/02/11/orban_viktor_pentek_ota_megerosodott#c ...
"MACISAJT 2015.02.12. 11:04:54
@$$$=$$$:
Tény hogy ahogyan azt évek óta megjósoltam, a a lengyel modell,(más néven: a varsói gyors) ahol két jobboldali (egy liberálisabb és egy radikálisabb )párt verseng a hatalomért, miközben a ballibák immár 2005 óta romokban hevernek, korábbi ténykedéseik okán... szóval ez a modell is megérkezett Magyarországra.
Az agyonvert ballibáknak meg nem marad más mint az "éhségmenetek"(muhaha) meg Simicska ondójában való tapicskolás, hátha.
Hozzáteszem, nyilvánosan eddig egy ember védte meg Simicskát és az ő ámokfutását. Éspedig az MSZP egykori alelnöke, Csintalan Sándor elvtárs. Érdekes, nem? Gondolom, majd újra beülhet a húspultba a Hír tévén..."
...és milyen igaza van, már februárban a G-nap után megjósolta, hogy Csintalan beül a Hír tv húspultjába. Be is ült. Úgy hívják a műsort, hogy Szabadfogás. Nézhetetlen.
Kár, hogy ide a sárgára nem ír. Kedveltem az írásait.
|
|
menta |
|
az, hogy hol lehet snowboardcipő táskát kapni holnap |
|
|
menta |
|
veszettek össze gyermekeim |
|
|
tiszavirág |
|
A Hír tv ellopta a témám címét. Ma Király Zoltánt faggatta Császár Attila. Mekkora vizesnyolcas ez a Király! Császár pedig nem jó ebben a műfajban.
|
|
tiszavirág |
|
Nem volt. Pedig a beharangozóban bejelentették. Úgy látszik elvégezte a piszkos munkát és felszívódott. |
|
tiszavirág |
|
A Magyarország élőben című, most 23:00 órakor kezdődő Hír tv-s műsorban lesz a kis szadeszes szoldateszka. |
|