Téma: Béke poraira ! |
|
tiszavirág |
|
Ezt komolyan írod? Őrült marhaság. Semmi köze nincs a nick nevemnek a tulajdonságaimhoz. De ha már ilyen nevetséges dedós szinten gondolkodsz, láttál már több éves "tiszavirágot"? |
|
R.András |
|
Ne magadból indulj ki. Te kérész vagy, percemberke, egy napnál régebbi dogokra nem emlékezel ... |
|
tiszavirág |
|
Hogy lehet valaki ilyen ostoba vadbarom, mint te? Nem lehet igaz, hogy egy ilyen rosszindulatú kretén, mint te, élhet ezen a Földön.
Ennek a topiknak az a címe, hogy Béke poraira!
Leggyakrabban én emlékezem meg az elhunytakról.
Erre 2021. november 05. 19:37 | Sorszám: 422 -én berakod ide Reviczky Gábor nevét. Baromira megijedtem, amikor megláttam a hsz-t. Kedvelem Reviczky Gábort,megijedtem, hogy éppen most kapta meg a Nemzet Művésze kitüntetést és máris meghal, ezért írtam azt, amit írtam azonnal, de nem te lennél, ha nem piszkoskodnál.
Szerinted normális, hogy valaki egy 2020. február 02. 00:06 | Sorszám: 360 hsz- re hivatkozik másfél évvel később? NEM, NEM NORMÁLIS. Én biztosan úgy hivatkoztam volna egy ezer évvel ezelőtti hsz- re, hogy belinkelem és nem várom el, hogy a fórumtársak menjenek vissza oldalakon keresztül egy régi hsz-re. No persze, egy ilyen magának való bunkótól, mint te, ilyen viselkedés nem várható el. Olyan vastag bőr van a pofádon, hogy felajánlhatnád a NASA- nak.
|
|
pandala |
|
Idézet: 124 éves korában elhunyt a világ legidősebb embere 2021. november 24. - 13:29
Hétfőn életét vesztette a Fülöp-szigeteki asszony, akit a világ legidősebb emberének tartottak.
A 124 éves Fülöp-szigeteki Francisca Susano hétfő éjszaka távozott az élők sorából, az idős asszony halálhíréről a Kabankalan városi tanács hivatalos Facebook-oldalán számolt be részletesen.
https://liner.hu/124-eves-kor-halal-idos-ember/
|
|
pandala |
|
idióta! .. ( ez egy fórum, nézd már meg hogy mire "válaszoltam" ... ráadásul, az egész a te hozzászólásodhoz kapcsolódik, valójában .... ) |
|
|
gajo |
|
Ez meg kicsoda? Azért nyugodjék békében! |
|
|
tiszavirág |
|
Komolyan. Meg is ijedtem, hogy megkapta a címet, amivel havi jelentős összeg is jár, talán 650.000 Ft, és máris meghalt? A halálhírét pedig nem olvastam. Ezért kérdeztem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
" Prince Philip, Longtime Husband of Queen Elizabeth II, Dies at 99
Prince Philip, Duke of Edinburgh wearing a suit and tie smiling at the camera: Powered by Microsoft News© EPA/Shutterstock Powered by Microsoft News LONDON—Prince Philip, a constant presence at the side of Queen Elizabeth II and the longest-serving consort to a monarch in British history, has died. He was 99. " https://www.msn.com/en-us/news/world/prince-philip-longtime-husband-of-queen- ...
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Elhunyt Orbán Viktor nagymamája 2020.12.18. 10:59 A Mezőtúr és vidéke pénteki számának gyászjelentésében olvasható a miniszterelnök nagymamájának neve. Sipos Lászlóné, a miniszterelnök nagymamája 99 évet élt. A kormányfő legutóbb májusban Anyák napja alkalmából a Kossuth rádióban beszélt nagymamájáról, ekkor elmondta: az idős hölgy nem rég töltötte a 99. évet.
|
|
|