Téma: Üzenet |
|
mediator |
|
Három kereső szó: Pécs, blog, Rudolf találatok között: Haász Rudolf/Facebook Facebook oldalon: "Fideszkormányt Támogatók Társasága" + "Haász Rudolf sajtószemléje" (amelyek aktív politizálásra utalnak, így akár a Karc FM-en való jelenlétre is)
Már ha tényleg ő az... |
|
tiszavirág |
|
Hurrá! Szerintem ő lesz az! Hogy találtad meg?
Úgy emlékszem egyszer azt mondta, kerekesszékes szegény, de helyén van az esze. Köszönöm. |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
A Paláver című Karc FM műsorba nagy ritkán betelefonál Pécsről egy ember, úgy hívják, hogy Rudi. Van egy blogja. Tudna valaki egy linket adni? Szeretném olvasni a gondolatait. |
|
|
R.András |
|
Bizonyára lelki gátakat kellett leküzdenie, mert technikai akadályokat nem. |
|
|
R.András |
|
Örömmel látom, hogy pandala barátunk visszaküzdötte magát a fórumlakók közé ! |
|
tiszavirág |
|
Kaptam, küldöm:
Fontos kérés egy erdélyi magyartól --- Bemutató videó a Retyezátról ( én megnéztem és lájkoltam )
"Kedves Címzettek!
Alább Zoli fiam Retyezátos projektjének bemutató filmjét láthatjátok. Ha tetszett, kérlek küldjétek el az ismerőseiteknek is, mert a bukaresti megrendelő hivatal most azt találta ki, hogy csak akkor fizetik ki, ha min. 50.000-en megnézik ezt a filmet.
Nézzétek meg a filmet és klikkeljetek !
https://www.youtube.com/watch?v=wfbkVyHTCfc&fbclid=IwAR3svp0mKgwWoTPrvGLccHWB ...
Tetszett a RETYEZÁT - A VÉDETT TERMÉSZETI TERÜLETEK ÁTTEKINTÉSE c. bemutató film? Akkor küldjétek tovább barátaitoknak, ismerőseiteknek!
Köszönettel és üdvözlettel: Bereczky Lóránd"
|
|
|
R.András |
|
Dexion olvtárs speciális eset: ő még azzal sem ért egyet, aki egyetért vele ... |
|
Dexion |
|
Ne viccelj, nem lehet "leszakadni"! Pont az a rákfnéje a dolognak. És, mindegy hogy melyik "oldalon", de pont azért nem lehet beszélni valakivel normálisan, mert teljesen átkerül a "pártpolitika" hatása alá, s már képtelen azt is bevallani, hogy ha végiggondolná, akkor bevallhatná h korábban rosszul mondta volt gondolta ... )) Ráadásul, egy rakat olyan dolog esetén is, ami tényleg piszok messze van a pártpolitikához képest. Persze esetleg nem egy ideológiához képest, de amiről viszont már lehetne értelmesen trágyalni. ;-) |
|
mediator |
|
Szerintem szakadjunk le a pártpoltikáról. (Bár valóban, a Jobbikot én említettem meg elsőként, de csak azért, hogy be tudjam határolni a korszakváltást). Én sohasem fideszes / nemfideszes nézőpontból közelítettem, hanem a saját véleményemet mondtam, és ugyanezt vártam el a vitapartnertől is. (Érdekes volt például ezt a váltást annak idején mpd kolléga stílusváltozásán megtapasztalni. Nem mintha őt a jobbikosok közé sorolnám, de az ő stílusa is azidőtájt változott meg, korábban lehetett még vele jókat diskurálni.) |
|
Dexion |
|
Nemá', ez praktice sosem volt így, vagy csak te nem "beszélgettél" régi komcsikkal, új emszpésekkel, na meg csúcs-über okos libsikkel!! ... Vagy, csak valahogy az idő megszépít, valamit ..
A "jobbikos"-idők alatt sem egészen volt úgy, amúgy. Akkor volt talán a nagyobb váltás, amikor már az elvakult fideszeseknek nem kellett az _egyes_ megkérdőjelezhető fideszes potentátok _mindenáron_ való mosdatásával foglalkozni, miután a "jobbikosok"('nemfideszesek') totál áttértek az értelmetlen, általános, tényeket teljesen nélkülöző fikázásra... na, azzal már tényleg nem lehet(ett) mit kezdeni! .. ;-)))
|
|
mediator |
|
Én is beregisztráltam a Mandinerhez (sajnos az itteni megszokott nicknevet nem tudtam átvinni). Sajnos azonban az utóbbi években a rendes munkám mellett nem volt már időm arra, hogy fórumozzak itt, vagy akár ott. Persze, most a pandémiás, otthondolgozós időszakban más a helyzet: most egy csomó egyéb ügyet amúgy sem lehet intézni, ezért felszabadult egy kis idő a fórumok áttekintésére is. Én a Gondolát mindig is nagyon szerettem, vele együtt az összes lakóját is (kivéve a "csakartézis" trollokat) és szerintem a legnagyobb ereje ennek a közösségnek egy időben az volt, hogy ellentétes világnézet mellett is lehetett értelmes beszélgetéseket, vitát folytatni - kultúrált, értelmiségiekhez méltó módon. Számomra úgy tűnik, hogy kb. a Jobbik megjelenésével együtt jelent meg itt az a hangnem, ami aztán elkezdte szétverni az értelmes diskurzusokat, így aztán sem idő, sem kedv nem maradt a beszélgetésekre. |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Arról beszélek, hogy egyetlen mondatot sem vagyok képes megérteni, ami az informatikai témákkal a legkisebb kapcsolatban is áll, ezért nem tudtam felfogni az eltűnésed okát sem. Bár azt én is nehezményeztem, amikor Rendes beírta a témáim címébe, hogy " csak erős idegzetűeknek" (és azóta sem vette ki, pedig kértem!), azért nagyon remélem, hogy odáig nem ment el, hogy hamisítson is.
|
|
R.András |
|
Pandala technikai okból tűnt el a fórumlakók névsorából, a jogai csorbítatlanok. |
|
Dexion |
|
Mi vaaan??? Hogy jön ide az "informatika"?????????? Miről beszélsz!??? .. Sokféle orwelli hamisítás történt már itt, az enyhébbektől kezdve, a legdurvább, szövegkörnyezetből történő kiragadásokig... Kreatív moderáció. Meg, 'pedagógia'.(sicc!) .. semmi sem számít, csak a hazugságok, és a csúsztatások maradjanak. |
|
tiszavirág |
|
De azt nagyon remélem, hogy a hozzászólásainkat senki nem hamisítja meg, mert az nagyon gáz lenne.
|
|
tiszavirág |
|
Semmit nem értek, ami az informatikával kapcsolatos.
|
|
|