Téma: Béke poraira ! |
|
negyven rabló |
|
Azt hiszem, hogy Etelkát mindenki szerette, aki hallgatta! Nem mindennapi ember volt! Nyugodjon békében! |
|
tiszavirág |
|
Tegnap, 2020. 04. 05- én meghalt az egri Etelka, a Paláver nagyasszonya. Hihetetlen, hogy mennyien szerették Hetek óta hiányolták, érdeklődtek, hogy tud- e valaki valamit a hogylétéről, de nem tudott senki semmit. Minden héten jelentkezett, készült a Paláverre, előre megfogalmazta a mondandóját. Minden téma érdekelte, és mindenről volt véleménye. Egy egyszerű, jó gondolkozású egri polgár volt, jó humorral megáldva. Harcolt a Krizsa előtti polgármester és a Hospinvest egri kórház machinációi ellen és a kórházvédők győztek is. A Krizsa- időszakban nem foglalkozott Egerrel, jó kezekben látta városa sorsát. A Jakabbikos Mirkóczit már nem tudta elviselni az idegrendszere. Egyre többször köhögött betelefonálás közben, a szintén örökös betelefonáló öreg 80 éves fogorvos Sándor figyelmeztette is a műsoron keresztül, hogy pihenjen többet és vigyázzon magára. Hallottam Etelka utolsó betelefonálását, amelyet már nem tudott végig mondani a folyamatos köhögés miatt és ezután már nem jelentkezett többé. Ma az egyik idősebb férfi betelefonáló elcsukló hangon búcsúzott Etelkától, azt mondta, úgy tekintett rá, mint az anyjára.
Megható, ha egy egyszerű asszony ekkora szeretetet tud kiérdemelni más egészen egyszerű emberektől.
A túloldalon egy szemtelen libsi nő gúnyosan "nagy magyar honleány"- ként emlegette facebook hozzászólásaiban.
A mai Paláverben Bayer nem győzte felolvasni a kondoleáló sms- eket.
Nyugodjon békében !
|
|
gajo |
|
Idézet: „Nem tudom feledni az utolsó szavait. A kórházban voltam nála látogatóban, és amikor búcsúztunk, azt mondta: »Még megcsinálja az orvos ezt a kis beavatkozást, és hétfőn már megyek is haza. Sütsz nekem lángost?« Megígértem neki, hogy azzal várom, de a lelkére kötöttem, hogy fogadjon szót a doktoroknak. Most is látom, ahogy visszamosolygott. Így szeretnék emlékezni rá, mint egy ősz gyerekre, aki mindig és mindenhol az örömöt kereste.”
https://promotions.hu/orszagos/elet/2020/04/03/csukas-istvan-utolso-kivansag- ... |
|
tiszavirág |
|
Állítólag Csurka darabjait is azért nem játsszák a színházak, mert az örökösök, a főszereplővé avanzsált senkik, veszekednek a koncon. |
|
tiszavirág |
|
Úgy utálom, amikor a rokonok előlépnek és játsszák a főszerepet. Azt mondja a rádió, hogy a felesége nem akarta csak most bejelenteni.
Mijafrancnak is?
|
|
pandala |
|
Elment az igazság bajnoka, elhunyt Chrudinák Alajos 10:31 Author: PestiSrácok.hu Miután vasárnap a Duna Televízióban adásba került a Chrudinák Alajosról szóló, tőle elbúcsúzó portréfilm, ma már leírhatjuk a hírt, amelyről a magyar sajtóban eddig csak bizonytalan értesülések jelentek meg: a Panoráma című műsor egykori főszerkesztője március 11-én elhunyt. Tegnap, március 29-én lett volna 83 éves. https://pestisracok.hu/elment-az-igazsag-bajnoka-elhunyt-chrudinak-alajos/
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem ő csinálta ki Bara Margitot. Nyugodjon békében! |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
A gyerekeim és az unokáim is imádják a Süsüt, de én is szívesen hallgattam és néztem velük. Sok dedikált könyvünk is van tőle. Jó, hogy élt !
|
|
pandala |
|
és még egy ....
"Elhunyt Csukás István, a Nemzet Művésze 11:29 Author: Vad18 | Comments | Rendkívüli
Elhunyt Csukás István, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas költő, író – jelentette be az Újszinház a Facebook oldalán. Neki köszönhetjük többek között a Süsü, a sárkányt, a Mirr-Murr kandúr kalandjait, a Pom Pom meséit és a Nagy Ho-ho-ho-horgászt is. Az író 83 éves korában hunyt el.
“Boldog és elégedett ember vagyok, mert egész életemben azt csináltam, amit szerettem, és ez nagyon nagy dolog” – vallott életéről és munkásságáról Csukás István Kossuth-díjas költő, író, aki még 80. születésnapján adott interjút az MTI-nek."
Nyugodjon békében, s derűsen! ....
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ma este 21:30 után a Szent László kórházban meghalt Wichmann Tamás. Hosszú volt az út.....
|
|
|
|
pandala |
|
Lehet h Reviczky Gábornak van esélye... 70 éves, s van Kossuth díja is ... |
|
tiszavirág |
|
Hirtelen 2 hely is megüresedett a több, mint havi 650.000 Ft- tal járó, a Nemzet Művésze díj, úgy emlékszem 70 fős csapatában. A kritérium, hogy az illető 65 éven felüli legyen, és legyen Kossuth díja. Vajon kiket jelölnek?
|
|
|
|