Téma: Üzenet |
|
pandala |
|
A #346(#344)-os az tkp. ilyen, de már nagyon hamar eljön az a pont, amikor már pici piros pontnak sem lehet ábrázolni, hiszen olyan nagy a különbség!!....
100 milliárd fényév ... az elég nagy .. |
|
pandala |
|
Nagyon kicsi krumplik vagyunk! |
|
tiszavirág |
|
Amit én keresek, az olyan volt, hogy a Född egyre kisebb piros ponttá vált, ahogy ment a videó a világűr felé. Szívszaggató volt nézni, hogy milyen rettenetese picik és senkik vagyunk. |
|
pandala |
|
( a Föld 3'45"-nél jön be .. ) |
|
|
pandala |
|
Ez elég jó! ... A végére elér a több milliárd fényévhez, majd a végén rákérdez a Multiverzum elméletre! ....
|
|
pandala |
|
A második link az "igazi", mert az nem video, hanem interaktív "mászkálást" tesz lehetővé a skálában .. |
|
|
pandala |
|
Ebben is benne van a Föld, de még érdekesebb, mert "mindkét irányban" bemutatja a skálát! .... A 'felfelé' rész nagyjából a videó közepétől kezdődik, úgy hogy a nagyon icurkapicurkából visszaugrik az emberi léptékbe ....
Van olyan is ami alapvetően a csillagokat hasonlítgaja... de abban is benne van a Föld. |
|
tiszavirág |
|
Mind a kettő ugyanaz, nem? Nem erre emlékszem. A Földdel kezdi, nincs benne animáció, és egyre kisebb piros pont a Föld, ahogy megy egyre messzebbre és messzebbre. |
|
|
|
|
pandala |
|
( mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, politikus Gondolom, ő a DK által kihelyezett felszámoló biztos ) |
|
|
tiszavirág |
|
Már régóta meg akartam kérdezni, nem tudja valaki, ki az a harcsaszájú mísz pi..a, aki biodíszletként ott ül Jákob mellett a parlamentben? |
|
tiszavirág |
|
Ki nem állhatom, amikor ezek a balos kretének ahelyett, hogy lehoznák magát a levelet, "összefoglalják", hogy mi van benne, persze a saját szájízük szerint.
Egyébként semmi különös nincs az "összefoglalóban". Egy ország vezetésének ilyen szigorúan kell viselkednie mindig is, de különösen járvány idején. |
|
|
|
pandala |
|
Csak idézeteket találtam a levelekből (ha jól értem két levélről is szó van..), gondolom, azért van ""eldugva"", mert egybe' elolvasva már nem lenne olyan ""izgalmas"" |
|
|
tiszavirág |
|
Keresem azt a nyomorult kiszivárogtatott külügyi levelet, de sehol nem találom. Segítsetek! |
|
|
tiszavirág |
|
Más nevekkel is találkoztam már: terra, turáni sólyom, Rovó Gyöngyi... Mostanában terrát nem látom. Őt mindig nagyon kedveltem. |
|
|