Téma: Üzenet |
|
|
|
|
pandala |
|
( mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, politikus Gondolom, ő a DK által kihelyezett felszámoló biztos ) |
|
|
tiszavirág |
|
Már régóta meg akartam kérdezni, nem tudja valaki, ki az a harcsaszájú mísz pi..a, aki biodíszletként ott ül Jákob mellett a parlamentben? |
|
tiszavirág |
|
Ki nem állhatom, amikor ezek a balos kretének ahelyett, hogy lehoznák magát a levelet, "összefoglalják", hogy mi van benne, persze a saját szájízük szerint.
Egyébként semmi különös nincs az "összefoglalóban". Egy ország vezetésének ilyen szigorúan kell viselkednie mindig is, de különösen járvány idején. |
|
|
|
pandala |
|
Csak idézeteket találtam a levelekből (ha jól értem két levélről is szó van..), gondolom, azért van ""eldugva"", mert egybe' elolvasva már nem lenne olyan ""izgalmas"" |
|
|
tiszavirág |
|
Keresem azt a nyomorult kiszivárogtatott külügyi levelet, de sehol nem találom. Segítsetek! |
|
|
tiszavirág |
|
Más nevekkel is találkoztam már: terra, turáni sólyom, Rovó Gyöngyi... Mostanában terrát nem látom. Őt mindig nagyon kedveltem. |
|
|
|
tiszavirág |
|
Nem hiszem, hogy naiv vagyok, inkább az játszhat itt szerepet, hogy hihetetlen távol áll tőlem az informatika, ezért nagyon óvatos vagyok mindennel, ami ezzel összefügg, így kerülök minden változtatást. |
|
tiszavirág |
|
Nahát, erre nem gondoltam. Nem emlékszem rá, hogy engem letiltottak volna, bár volt valami kis gondom, talán egyszer, de az mintha hamar megoldódott. |
|
R.András |
|
A nikkcserélgetés a hősidőkben, a netharc korszakában (2002-2010) volt a túlélés záloga. Akkoriban gyakran előfordult, hogy a netharcos nikkjét letiltották, nem ártott, ha van tartalék ...
|
|
pandala |
|
Sokszor tűnsz naívnak... S talán az is vagy. S talán ezt szoktam én féreérteni, amikor valamit az "istennek se" akarsz megérteni... Sz'al, inkább nem mondanék semmi mást .... Nem akarom "felidegelni" magamat.* Nyilván, nekem sose nincsen igázam (sicc!). :-)) (( Amúgy, szvsz, neked is sokkal több hozzászólásod van, de például a kékből származóak már nincsenek az itteni számodban benne .. ))
*) Nem miattad, félre ne értsd! |
|
tiszavirág |
|
Ez volt, van és lesz az egyetlen nikknevem. Minek változtatni? Van rá magyarázatod?
|
|
|
pandala |
|
Mer', te nemigen használtál több nikknevet is, gondolom. Meg aztán, a'szem volt némi karcsúsítás is a fórumban, pl. a kéken levő hsz.-ek sem szerepelnek már mind itt .... |
|
tiszavirág |
|
Rendes! Hogy alakult ki ez a sorrend a hozzászólásokban?
tiszavirág: 6014 R.András: 4211 gajo: 3485 pandala: 2748
Messze nem én vagyok a legtöbbet hozzászóló.
|
|
|