Téma: Kezdődik... |
|
pandala |
|
Méghogy Gerikari liberális. ... Viccelnek?? .. Max., bolsevik! .. Attól tartok, súlyosabb a helyzet mint amennyire Negyvenrabló érzékelte. a Gerikari az liberális, a buzi az meleg, a turista az meg hulladék, mi? Szép jövőt!!
|
|
pandala |
|
https://fuhu.hu/kis-visegrad-negy-fovaros-az-eu-hoz-fordul/
"Kis Visegrád – négy főváros az EU- hoz fordul 12.11.19 14:32 Author: FüHü Budapest, Pozsony, Prága és Varsó élén liberális polgármesterek állnak, akik azt szeretnék, ha pénzügyileg nem a populista kormányzattól függenének hanem szeretnének közvetlenül pénzt kapni Brüsszeltől. Erről nyilatkozott Varsó polgármestere a német közszolgálati Deutsche Wellenek azt követően, hogy Berlinben találkozott Budapest, Pozsony és Prága első emberével. A négy visegrádi főváros szeretne paktumot kötni egymással."
|
|
|
|
|
pandala |
|
.... meg fincsi bubble gum-ot is lehetett kapni
|
|
pandala |
|
Hehehh, Debrecenben már meg is szavazták, hogy szívesen átveszik azokat a beruházásokat, amelyeket gerikariék lesepernek ...
|
|
negyven rabló |
|
...meg a Weiss néni trafikját, ahol 1,20-ért lehetett 5 db cigit venni. Direkt 5 db-os csomagolásban árulta a Symphoniát, meg a Harmóniát. A Fecske drágább volt. Volt még Sport is hosszú filterrel és savanyú, meg édes cukor és műanyag katona, autó. |
|
pandala |
|
https://fuhu.hu/karacsony-kiakadt-a-kozlekedesi-kaoszon/
Karácsony kiakadt a közlekedési káoszon 21:21 Author: FüHü Elfogadhatatlanok az este történtek – közölte Karácsony Gergely az Edogan-vizitet kísérő közlekedési összeomlásról. Ezentúl csak az ő engedélyével indulhat egyeztetés a rendőrséggel ilyen esetekben. Elképesztő jelenetek zajlottak a nap folyamán Budapesten.
|
|
pandala |
|
Az is jó volt. De én jobban szerettem a Kőbányai Világost! .. |
|
negyven rabló |
|
Nana! A Kőbányai Lombik a gyógyszergyár egyesülete volt akkor. Fel vagyok háborodva! |
|
pandala |
|
Hejj, be szép nevük volt akkoriban a sportegyesületeknek!... "Törekvés SE". Ez a kedvencem!
|
|
negyven rabló |
|
Éjjen,éjjen!(NOSZF 50 évforduló!) "67-ben nyertem versenyt a Népligetben OBK futamon. A következőn harmadik lettem. A Kőbányai Lombik versenyzője voltam akkor és a Szt. László gimi tanulója, de ez túl polgári lett volna, így aztán "A gyógyszergyár ipari tanulója nyerte meg a NOSZF versenyét." címen jelentem meg a Népsporton.
Éljen a NOSZF!
|
|
pandala |
|
Nov. 7. van? Éjjjen a NOSZF!! |
|
pandala |
|
kamugeri? az lett az új neve? ;-))
|
|
negyven rabló |
|
Idézet: A baj csak az, hogy nekem (nekünk) már nincs erre időnk... Rohattt sokat vártam 1989 óta ...
Én is!
Jogos, hogy Karigeri kihirdette a klímavészhisztériát, mert azonnal büdös lett a levegő, ahogy betette a lábát (a kamu két kerekét)a Városházára! |
|
|
pandala |
|
Gondolom, azt próbálják csinálni, hogy inkább hagyják, hogy a balfaß gerikariék minél hamarabb szétbaßßanak mindent, hogy hamar nyilvánvalóvá váljon, hogy csak egy szempontjuk van: - olyan "beruházásokat" kapni, amiből sokat tudnak lopni! ... A baj csak az, hogy nekem (nekünk) már nincs erre időnk... Rohattt sokat vártam 1989 óta ...
|
|
tiszavirág |
|
Ami a furcsa, a szöveget elmentettem, mintha éreztem volna, hogy baj lesz, és a mentésnél a szöveg alá volt húzva, amit én nem tettem.
|
|
tiszavirág |
|
No, most ide ugrott, de az előbbi küldésnél eltűnt.
|
|
tiszavirág |
|
Nagyon pozitíven áll hozzá a kormány a fővároshoz. Úgy emlékszem te mondtad azt egyszer, talán Márki- Zayjal kapcsolatban, hogy Gyurcsány azért áll mellé, hogy majd egy adandó alkalommal lelökje a porondról, ahogy a komcsik szokták. Akkor hatalmasat röhögtem ezen a szituáción. Lehet, hogy a kormány most is ezt a lehetőséget játssza ki?
|
|
pandala |
|
"Karácsony igent mondott két stadionra, de lemondott a fővárosi szuperkórházról 2019.11.06. 12:25
A választók döntését figyelembe kell venni, a kormány a budapesti vezetés nélkül nem dönt a beruházásokról – mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője a Karácsony Gergellyel közösen tartott tájékoztatóján.
A felek elmondták, hogy az atlétikai világbajnokságra épülő stadiont leszámítva minden sportberuházás megvalósul a fővárosban. Karácsony elmondta, hogy a kormány nem tervez külön Budapest-törvényt beterjeszteni – összegzi az Origo. Gulyás Gergely közölte, hogy a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában folytatódnak az egyeztetések arról, hogy milyen fejlesztéseket akar Budapest.
A kormány a 3-as metró fejlesztési pénzét odaadja – derült ki a tájékoztatón. Karácsony elmondta, hogy Tarlóssal szemben nem akar a fővárosi védelmi bizottság elnöke lenni, ezért Budapesten az árvízi védekezésért a kormány felel majd. ...." https://888.hu/ketharmad/karacsony-igent-mondott-ket-stadionra-de-lemondott-f ...
|
|
|
dejszen |
|
Ami összetartozik ugyebár... |
|
|