Téma: Üzenet |
|
tiszavirág |
|
Rendes Kis! Mivel a kék Gondolára nem tudok belépni, viszont sajnos olvastam a rám vonatkozó megjegyzésedet, kénytelen vagyok itt megkérni rá téged, hogy hagyd abba azt a minősíthetetlen hangot, amit velem szemben megengedsz magadnak! Nem szeretnék olyan módon reagálni a bejegyzéseidre, amilyen módot te velem szemben megengedsz magadnak. |
|
tiszavirág |
|
Mivel a kék Gondolára nem tudok belépni, viszont sajnos olvastam a rám vonatkozó megjegyzésedet, kénytelen vagyok itt megkérni rá téged, hogy hagyd abba azt a minősíthetetlen hangot, amit velem szemben megengedsz magadnak! Nem szeretnék olyan módon reagálni a bejegyzéseidre, amilyen módot te velem szemben megengedsz magadnak. |
|
tiszavirág |
|
Személyedben esetleg Vámos Györgyhöz van szerencsénk? |
|
panda |
|
Délután már elérhető volt a Gondola fóruma, de nagyon lassú volt. Gondolom, valami még megy a szerveren pluszban, ezért most megint ezt az üzenetet tették vissza:
gondola Fórum A gondola fórum szolgáltatása karbantartás miatt nem elérheto. Kérjük, nézzen vissza késobb! Köszönjük türelmét!
|
|
panda |
|
Ugyanmár, virág elvtárs, hozzád képest semmi sem bunkóság!
|
|
tiszavirág |
|
Nem tudjátok a kék fórum végleg bemondta az unalmast, vagy most próbálják azt a variációt elindítani, amivel kb. 1 évvel ezelőtt fenyegettek? Hogy nem képesek valami normálisabb infót kitenni a lapra??? Iszonyat bunkósság. |
|
tiszavirág |
|
Valamikor én is ilyet írtam a kékre és te azt mondtad nekem, hogy sokat ittam. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Az "Egészségügy" rovatban kell keresni ... |
|
|
onogur |
|
Szóval erköl csőszködsz? Gyorsan nyisd meg azt a dühöngőt, hagy küldjelek el valahova! |
|
Rendes Kis |
|
A Törléspróbával én is próbálkoztam !
Az ottani ízetlenkedés képezi most már a Dühöngő topik magvát ... |
|
negyven rabló |
|
Reggel megvolt, legalábbis egy darabig. Írtam is beléje. Most is megvan. Bisztos ez is RK huncutsága! |
|
onogur |
|
Ott van például a Törléspróba topic. Tegnap este még ökörködtünk 40rablóval, de az reggelre eltünedezett. Csak nem álmodtam... |
|
Rendes Kis |
|
Az ilyen eltűnéseknek az oka leginkább az, ha nem ott keressük, ahova tettük ...
... Kisebb részben az az ok, hogy tényleg máshol van, mint ahová tettük ... |
|
|
onogur |
|
Valami nicht so stimmt, elftársam. Hozzászólások tűnnek el, egy részük reggelre feltámad és újra megjelenik. Nem vagyok részeg és nem álmodtam! |
|
panda |
|
Small is beautifull.
|
|
tiszavirág |
|
Most például visszanéztem, hogy írt-e valaki valamit az Üzenet-be, és nem tudtam megtalálni a témát a Közéletben, muszáj voltam a saját "szekrényemből" kivenni a topik netcímét. |
|
Rendes Kis |
|
Hát igen ... A FW ingyen adott 500 MB-ot ... Amit később föl is emeltek 1 GB-ra ... ... Majd visszavonták az egészet ... |
|
tiszavirág |
|
Van még valahol "jobboldali" fórum a Gondolán kívül? Melyik az? |
|
tiszavirág |
|
Húh! Az nagyon kicsi. Még annál is kisebb, mint amit Onogur kartács mutat itt alant. Csoda, hogy egyáltalán él. |
|
|
|