Téma: A liberalizmus alkonya |
|
|
gajo |
|
Én nem sajnállak! Azt írtam, hogy sajnálom!! |
|
pandala |
|
Tartózkodó kérelem A hatalmas szerelemnek Megemésztő tüze bánt. Te lehetsz írja sebemnek, Gyönyörű kis tulipánt! Szemeid szép ragyogása Eleven hajnali tűz, Ajakid harmatozása Sok ezer gondot elűz. Teljesítsd angyali szókkal, Szeretőd amire kért: Ezer ambrózia csókkal Fizetek válaszodért.
Csoki Vitéz |
|
pandala |
|
Valszeg, a tartózkodók közé! .... ;-))) |
|
|
|
gajo |
|
Sajnálom, hogy nem ismered a beteg, a kuruzsló, a zsák és a fekete majom történetét! |
|
pandala |
|
Na mesélj, jobalsikám, mit kellett volna írnom az adott szövegkörnyezetben, szerinted?... ? pölö: "Nocsak, nocsak, há' a BETEGEK már smafu???" ... Egyáltalán, kérdést szabad összeállítanom?.... Vagy, korlátozzam én is 2-3 szóra a hsz.-eimet?... Mi a helyzet a vízzel? (voda) .... Mellesleg, a "BETEGEK" az hosszabb mint az "LMBTQI"!! |
|
|
gajo |
|
Minek az a hosszú mozaik? Soha nem írom le! Egyszerűbb a BETEGEK! |
|
pandala |
|
A mostmá' nagyon Ződ lmpés Ungár Pétert hova számolták???
|
|
|
|
R.András |
|
[Nigel Farage] állítása szerint most világszerte a globalizmus és a populizmus harcolnak egymással, és a populizmus egyre népszerűbbé válik, aminek a hatalmi szervek alól való felszabadulás mellett az is nagy előnye, hogy nem kell többé egy levegőt szívni Guy Verhofstadt-tal, az európai liberálisok vezetőjével. ... https://gondola.hu/cikkek/115504-Ez_a_veg_kezdete_lehet.html |
|
pandala |
|
Remélem h majd a megszületett kis babakocsikat felneveli rendesen!! .... |
|
|
pandala |
|
Állítólag, még ennél is keményebb infók várhatóak, mer'hogy bepöccentek Gréci Gréta etti pökhendi magatartása miatt!! |
|
negyven rabló |
|
Itt az egy kicsit "naturálisabb":https://www.vadhajtasok.hu/2019/12/19/ledobtak-greczy-re-az-atombombat-felkav ... Tegnap már beígérték a 12,5 centis rohamot, mára be is mutatták! Egek! Az a szerencsétlen Borkai legalább jól kisámfázta a ribit, de ezek a neolibsik még erre sem képesek! Wittinghoff a nyelvével akciózott, pótolandó a lankadt fütyit. Gréczynek még ennyire sem telik, fotókon maszturbál egy teljesen ismeretlen csajnak, aki többször elutasította, majd közli, hogy ez a Fidesz ármánya és jól följelenti őket!
Azon gondolkozom, hogy Deák, Kossuth, Bárczy István, Podmaniczki és mások idejében ugyan vajon mi is történt volna, ha ilyesmik kiderültek volna egy képviselőről? Azt hiszem mindegyikük kapott volna egy ingyen lőszert közpénzből a saját pisztolyába!
Itt tartunk ma, 2019 végén! |
|
|
pandala |
|
XXI. századbéli, pontosított megnevezésük: jobalsik :-)))
|
|
pandala |
|
A rémek már befolynak mindenhova, valósak, láthatóak. Bolse vikok.
|
|
|
R.András |
|
A magyar baloldal és a liberálisok sokat beszélnek magyar bűnökről és hibákról. Vannak magyar bűnök, szlovákokkal, ukránokkal, szerbekkel és a románokkal szemben is. Kérem, mutassanak már a szerb-magyar folyamaton túl bármit, ami progresszív barátaiknál arra utalna, hogy elkezdenek foglalkozni saját bűneikkel? Nemigen tudnak. Ha viszont a román és szlovák bűnökről, múltban és jelenben a magyar liberálisok nem szólnak, voltaképpen a magyar bűnösség és a szlovák és román ártatlanság toposzát erősítik és mélyítik az árkokat magyar és magyar között. ... https://gondola.hu/cikkek/114811-A_burokban_szuletettek.html |
|
|
negyven rabló |
|
Most akkor ezek miről is beszélnek? Khm... csak én nem értem? |
|