Téma: Üzenet |
|
tiszavirág |
|
Bajban vagyok. Eddig, ha bekapcsoltam a gépem, előjött egy szép nyitó Windows kép, ami időről időre változott, majd beírtam a jelszavamat és előjött a háttérkép, amit én választottam ki a képek mappából. Ha a kiválasztott családi képre jobb gombbal ráklikkeltem, a legördülő menüben a Beállítás- nál, három opció van: 1. Beállítás zárolási képernyőként 2. Beállítás háttérképként 3. Beállítás alkalmazáscsempeként
Itt beklikkeltem a 2. Beállítás háttérképként menü pontra és már változott is a háttérképem.
A baj akkor történt, amikor egy óvatlan pillanatban az 1. pontra klikkeltem. Azóta nem jön a változó szép Windows nyitókép.
Hogy lehet ezt a rohadék zárolást megszüntetni? Tud valaki egy működő megoldást javasolni? Please.
|
|
pandala |
|
Pink Floyd
" "Ha Isten lenne, jobb munkát végezne...." "
Nemá', nem ezt mondja!! ....
Amúgy, kétségtelen, az utóbbi időben sajnos elszállt vele a ló... Öregkorára. De, tkp. megértem, a világ tényleg csak rosszabb lett.
( Vótam a budapesti koncertjén, csuda jó volt hallani a régebbi Pink Floyd számokat is, élőben, nagyon klassz zenészekkel.. Sosem hittem volna, hogy ilyen még megeshet velem ebben az életben! ) https://www.youtube.com/watch?v=s_Yayz5o-l0 Pink Floyd - "Us And Them" |
|
tiszavirág |
|
https://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Waters
"...His father, the son of a coal miner and Labour Party activist, was a schoolteacher, a devout Christian, and a Communist Party member…"
Rossz kezdet. A legrosszabb párosítás: devout Christian and a Communist Party member.
Még rosszabb folytatás:
"He was killed five months later on 18 February 1944 at Aprilia, during the Battle of Anzio, when Roger was five months old.
- Ő is egy '68- as nemzedék, mint a Cohn Bendit gyerek.
"Ha Isten lenne, jobb munkát végezne...."
No persze! Tudjuk, merjük, tesszük.
….de a zene nem rossz.
|
|
|
|
pandala |
|
// ...márminthogy, a frissítés után megjelenjen alul a "Tovább..." nevű link is! .. // |
|
pandala |
|
Hát, nemtom, hogy mi lehet a különbség, de én eljutottam a 18. oldalig ... ( "Találatok száma: még 3671" ) ....
//Ha az volt a gond, hogy a 7. lapon legalul-jobbra nem volt már a "Tovább..." nevű link, akkor az ilyen jellegű hibán valszeg segít az oldal "Refresh"/"Frissít" funkciója! (vagy: "F5" funckció billentyű (refresh) a billentyűzeteden ..) //
|
|
tiszavirág |
|
Próbáltam megtalálni R. András hozzászólásaiban, de úgy látom, hogy rendszergazdánk manipulálja a hozzászólásait, mert csak 7 oldalt találtam a 3935 hozzászólásból és azok között nem ismertem föl ismerős témát. |
|
pandala |
|
Több hasonló témájú topik is van .... Az adott cikkhez én az alább megadott topic-ot javaslom. |
|
tiszavirág |
|
Nem ilyen címre emlékszem. Ahol az örök élet elixírjét keresi, az hol van? Ahol legutóbb valami olyasmit írt, hogy segítsünk neki a projektben. |
|
|
tiszavirág |
|
Rendes! Mi lenne, ha kivennéd azt a hülye megjegyzésedet, miszerint: csak erős idegzetűeknek, amit te biggyesztettél önhatalmúlag oda néhány témához? Olyan zavaró.
|
|
|
tiszavirág |
|
Nagyon kedvelem ezt a mondást, magam is évek óta használom. Annyira szeretném, ha minden politikusban, de választópolgárban is az lenne a vezérfonal és minden esetben így dolgozna és így választana. Hiú ábránd.
|
|
pandala |
|
hümm, hogy is van az az angol mondás? .... ::
"Angliának nincsenek örök barátai, Angliának nincsenek örök ellenségei, Angliának érdekei vannak.
Henry John Temple Palmerston aláírása
Angol nyelven: "We have no eternal allies, and we have no perpetual enemies. Our interests are eternal and perpetual, and those interests it is our duty to follow."
1848. március 1. Történelem Szerző: Henry John Temple Palmerston
1784. október 20. — 1865. október 18. ismertebb nevén Lord Palmerston, egykori brit miniszterelnök" https://www.citatum.hu/idezet/73818
|
|
pandala |
|
Heheh, érdekes a doku végén levő névszerinti szavazás eredménye... Gondolom, mind agysebész, csak én nem ismerem őket ..
|
|
|
pandala |
|
A Sarge jelentés meg nem érdekes... az xar .. A'szem az könnyen megtalálható az EU parlamenti homepage-en... valszeg magyarul is ..
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Kibökik az oldalamat a következő anyagok:
1. Sargentini jelentés 2. A kormány válasza a Sargentini jelentésre 3. Tarlós összefoglalója, ami 170 tételből áll, hogy mit valósítottak meg és állítólag többször is betette a Magyar Nemzetbe.
Viszont egyiket sem találom. Tud valaki segíteni ezeket megtalálni? Legyen szíves.
|
|
pandala |
|
Hát én nem vagyok erre büszke .... mer' én vagyok gerikari is!...
|
|
|
pandala |
|
Hát, nemtom, én Jenő vagyok ... Vagy, Béla.
|
|
Lajos bácsi |
|
Mindenki szinguláris, Csak én vagyok plurális. |
|