Téma: Balos homokozó |
|
|
hulot |
|
Hidd el! Törölgeted.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy mit szeretnél. Tűnjek el innen, vagy elfogadod, hogy másképpen gondolkodom, mint szeretnéd...?!
Nyilatkozz!
|
|
Rendes Kis |
|
Nem töröltem, a 23-as a 22-es alatt van. |
|
hulot |
|
Nem érzem, hogy te korrekt partner lennél, hiszen reflexből törölgeted a beírásaimat. Tudom - most már - hogy ez a te magánfórumod, de nem egészen érthető számomra, hogy mi is a célod vele.
|
|
hulot |
|
Nincs "hulot 23-as" beírás, kedves Kis. (Hiszen törölted.) Így vicces a hozzáállásod.
|
|
|
hulot |
|
Várom a - legfontosabb - választ...
|
|
Rendes Kis |
|
Korrekt, tárgyszerű társalgásban partner vagyok, sunnyogás csak a homokozóban. |
|
hulot |
|
Szóval tényleg ez a fórum a magánfórumod... OK. Akkor csak egy kérdésem lenne. Miért tartod fenn?
|
|
hulot |
|
Mi a célod ezzel a fórummal, Kis?!
|
|
hulot |
|
Ezek szerint te vagy itt az admin, hiszen azt "helyezel" át, amit csak akarsz.
Valóban az a szándékod, hogy minden más gondolatot kiírtasz innen, ami nem a sajátod?
|
|
hulot |
|
Süket duma! Az biza törlés...Kis.
|
|
hulot |
|
Nem bírod, mi?!
(Tényleg! Mondd ki, ha zavar téged az, hogy nem csak azt szajkózzák itt, amit te hiszel!)
|
|
hulot |
|
Amúgy...Kis...miért fosol tőlem? |
|
hulot |
|
Csak azért kérdem, mert nekem úgy tűnik......
|
|
hulot |
|
Amúgy...Kis...ez a te magánfórumod?
|
|
hulot |
|
Amúgy kedves "Kis", ha valóban az a célod, hogy semmiféle olyan gondolat ne jelenjen itt meg, ami zavarja a csőrödet, akkor ne köntörfalazz, hanem mondd ki: "Másféle gondolkodók, tűnjetek el innen!!!!"
|
|
hulot |
|
Nem lehet más létező dolgot észrevenni Magyarországról, mint hogy megyünk lefelé. Kivéve persze az Orbán-féle mutyi, mert az sagarmatha magasságokat ér el....
|
|