Téma: Üzenet |
|
tiszavirág |
|
Nem ilyen címre emlékszem. Ahol az örök élet elixírjét keresi, az hol van? Ahol legutóbb valami olyasmit írt, hogy segítsünk neki a projektben. |
|
|
tiszavirág |
|
Rendes! Mi lenne, ha kivennéd azt a hülye megjegyzésedet, miszerint: csak erős idegzetűeknek, amit te biggyesztettél önhatalmúlag oda néhány témához? Olyan zavaró.
|
|
|
tiszavirág |
|
Nagyon kedvelem ezt a mondást, magam is évek óta használom. Annyira szeretném, ha minden politikusban, de választópolgárban is az lenne a vezérfonal és minden esetben így dolgozna és így választana. Hiú ábránd.
|
|
pandala |
|
hümm, hogy is van az az angol mondás? .... ::
"Angliának nincsenek örök barátai, Angliának nincsenek örök ellenségei, Angliának érdekei vannak.
Henry John Temple Palmerston aláírása
Angol nyelven: "We have no eternal allies, and we have no perpetual enemies. Our interests are eternal and perpetual, and those interests it is our duty to follow."
1848. március 1. Történelem Szerző: Henry John Temple Palmerston
1784. október 20. — 1865. október 18. ismertebb nevén Lord Palmerston, egykori brit miniszterelnök" https://www.citatum.hu/idezet/73818
|
|
pandala |
|
Heheh, érdekes a doku végén levő névszerinti szavazás eredménye... Gondolom, mind agysebész, csak én nem ismerem őket ..
|
|
|
pandala |
|
A Sarge jelentés meg nem érdekes... az xar .. A'szem az könnyen megtalálható az EU parlamenti homepage-en... valszeg magyarul is ..
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Kibökik az oldalamat a következő anyagok:
1. Sargentini jelentés 2. A kormány válasza a Sargentini jelentésre 3. Tarlós összefoglalója, ami 170 tételből áll, hogy mit valósítottak meg és állítólag többször is betette a Magyar Nemzetbe.
Viszont egyiket sem találom. Tud valaki segíteni ezeket megtalálni? Legyen szíves.
|
|
pandala |
|
Hát én nem vagyok erre büszke .... mer' én vagyok gerikari is!...
|
|
|
pandala |
|
Hát, nemtom, én Jenő vagyok ... Vagy, Béla.
|
|
Lajos bácsi |
|
Mindenki szinguláris, Csak én vagyok plurális. |
|
|
Lajos bácsi |
|
Éjjen! Mellesleg a probléma megoldása: Itt mindenki én vagyok! |
|
|
|
gajo |
|
Ne irkálj az én nevembe te varacskos disznó! |
|
R.András |
|
(Nyomd meg a kijelentkezés gombot, majd jelentkezz be újra ...) |
|
gajo |
|
Mire gondolsz?
/tiszavirág/ |
|
gajo |
|
Szóval hekk! Ne várj semmi jót.... |
|
gajo |
|
Segítség! Elvesztettem az identitásom! Tiszavirág vagyok és nem gajo. Segítség! |
|