Téma: Hallottátok ? ( 5.) |
|
pandala |
|
ágyék miniszter jelölt : Gréczy Zsolt
|
|
|
pandala |
|
árnyékkormányt alakít gyurcsány
jelszavuk: hazudunk reggel, éjjel meg este :-)
|
|
|
|
|
Omniscient |
|
van az a péz, amiér' már korpásodik a haj ....
Idézet: Az elmúlt hetekben is több olyan hír látott napvilágot, amely arról szólt, hogy Soros György hogyan vásárol meg baloldali politikusokat és álcivileket, hogy a magyar politikai életet befolyásolja és Magyarország érdekeivel ellentétes döntéseket erőszakoljon ki.
Az Origo is beszámolt arról, hogy a Magyar Idők kiderítette, Soros által pénzelt demokrata párti szenátorok lobbiznak Magyarország ellen az Egyesült Államokban. A demokrata párti politikusok megnyilvánulásai kísértetiesen hasonlítanak a szintén Soros által pénzelt TASZ és Helsinki Bizottság által rendre Magyarországgal szemben megfogalmazott kritikáira
|
|
|
|
|
|
|
|
dejszen |
|
Szomorú, de ez mindenkivel előfordulhat! Én nem tudom eldönteni kinek van igaza! Egy időben "közel" voltam a "művészek" világához, sok nő dicsekedett, hogy kit kapott el. Ahogy látom bizonyítékok nincsenek, öngerjesztő folyamat... Globalista hókusz-pókusz az egész!! |
|
|
|
gajo |
|
A sorozat újabb darabja, vajh ki a karmester? |
|
Omniscient |
|
Felfüggesztették Havas Henriket Origo2017.12.11. 11:06 Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik szexuális zaklatási ügyei miatt, most pedig úgy döntöttek: amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepelhet az ATV képernyőjén - derül ki az ATV közleményéből. Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak. A döntésről Havas Henriket is tájékoztatták. |
|
gajo |
|
Hűűűűűűű, azta, nahááááááááááát
|
|
|
|
Omniscient |
|
http://www.origo.hu/itthon/20171208-havas-henrik-elvesztheti-a-mandatumat-kis ...
Havas Henrik elvesztheti a mandátumát Origo2017.12.08. 07:53
Havas Henriket idén tavasszal választották be a kisoroszi önkormányzat képviselő-testületébe, mostani botrányával azonban veszélybe került az önkormányzati pozíciója.
Kisoroszi alpolgármestere szerint mindenkinek az lenne a legjobb, ha Havas Henrik minél előbb tisztázná magát.
"Nem tudjuk eldönteni, hogy igazak-e a felmerült állítások, de elrendelünk egy belső vizsgálatot. Nem volt még erre példa nálunk, de biztosan lesz számonkérés – mondta a Borsnak Benedek Károly, Kisoroszi alpolgármestere.
|
|
|
|
|