Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében (csak erős idegzetűeknek !) |
|
Felkesz Deneverr |
|
Jó czikk! http://gondola.hu/cikkek/99332-Akosretes.html
"Ákosrétes Hiába van Advent, nagyobb itt a baj. A Kövér-mondat kapcsán olyan valami történt, amit nem csupán hihetetlen, de tűrhetetlen is. 2015. december 19. 10:40
Advent végén járunk, most már tényleg itt lenne az ideje az elmélyedésnek, a befelé fordulásnak, a dolgokat nagyobb összefüggésekben látásnak, a lelki nyugalomnak és békének. A várakozásnak. Hát egy frászt.
Ehelyett szép hazám legfontosabb problémája, a médiát és a kontrollálhatatlan közösségi oldalakat legújabban uraló hisztéria. Tegyük gyorsan hozzá, elmebeteg hisztéria.
Bolond világ - mondták eleink és igazuk volt, mert bolond volt az egész huszadik század. Őrült világ - mondják ma, mert napjainkra ez már jobban illik. ....." |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Fogom méregetni a vérnyomásomat. És ha alacsony, akkor ezentúl több Olgicát (így híjják??) fogok nézni!! |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
a média (leginkább a balsi média) megin' csőbehúzta a Fideszt :-( ferdítés, ordítás, mire a 'Magyar' Telekomm berosál, szintén gyurcsány meg röhög a bármicvójába :-)))
|
|
Békáscity |
|
Valamit nem értek - világosítsátok meg sötét elmémet : Ákos/Kövér mond valamit amire a Telekom reagál mire erre a Kormány reagál... hát akkor ki kezdte a műbalhét ? magam részéről Telekomos vagyok de nagyon utálom őket ... lehet hogy most kéne valami össznépi felmondást csinálnunk ?? |
|
mpd |
|
Idézet: "Az ilyen szavak kívül esnek a mai valóságon, és értelmetlenül zavarják a regionális együttműködést" - mondta Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszter a hétfői kormányülés szünetében újságíróknak.
Tökre igaza van. |
|
mpd |
|
Most komolyan, normális a csávó?
Idézet: Bekérették Pető Tibor prágai magyar nagykövetet keddre a cseh külügyminisztériumba, hogy adjon magyarázatot Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének a Právo című cseh lapban múlt pénteken megjelent, a Benes-dekrétumokat érintő kijelentésével kapcsolatban.
Kivagyiskodunk a nagyfene visegrádi együttműködéssel, ez a vadparaszt meg ilyeneket mond. Természetesen igaza van, mindenki tudja, de most milyen aktualitása van vajon Benes emlegetésének? És ha a csehek meg kártérítést követelnek, mert Toldi kinyírta a cseh vitézt? |
|
|
negyven rabló |
|
Én is feladom...
Amúgy aranyos néni volt, mindenki szerette. |
|
Felkesz Deneverr |
|
téged Weissnek hívnak??... Hol dolgozol, tán a Csepel Műveknél? |
|
negyven rabló |
|
Jól teszed, egy Weiß nevűvel szemben úgysem lenne esélyed! |
|
|
negyven rabló |
|
Szegény már meghalt vagy 40 éve, a leszármazottait nem ismerem, de könnyen lehet! |
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Bevallom, hogy én is rá gondoltam. A Kápolna utca és a Martinovics tér sarkán volt a boltja. Ötösével csomagolta cigarettát, volt ceruzabél, rágógumi, csoki és minden kütyü, amit szerettünk: |
|
|
negyven rabló |
|
Nem hát! Ugyanúgy, ahogy a világ egyetlen országában sem! Egy pillanatig nem hittem, hogy azorbán a csúcs, de szíveskedjél egy jobbat ajánlani! |
|
|
|
fokos |
|
Ebből az aspektusból inkább az osztályvezetők!
|
|