Téma: Hallottátok ? ( 5.) |
|
|
gajo |
|
A sorozat újabb darabja, vajh ki a karmester? |
|
Omniscient |
|
Felfüggesztették Havas Henriket Origo2017.12.11. 11:06 Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik szexuális zaklatási ügyei miatt, most pedig úgy döntöttek: amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepelhet az ATV képernyőjén - derül ki az ATV közleményéből. Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak. A döntésről Havas Henriket is tájékoztatták. |
|
gajo |
|
Hűűűűűűű, azta, nahááááááááááát
|
|
|
|
Omniscient |
|
http://www.origo.hu/itthon/20171208-havas-henrik-elvesztheti-a-mandatumat-kis ...
Havas Henrik elvesztheti a mandátumát Origo2017.12.08. 07:53
Havas Henriket idén tavasszal választották be a kisoroszi önkormányzat képviselő-testületébe, mostani botrányával azonban veszélybe került az önkormányzati pozíciója.
Kisoroszi alpolgármestere szerint mindenkinek az lenne a legjobb, ha Havas Henrik minél előbb tisztázná magát.
"Nem tudjuk eldönteni, hogy igazak-e a felmerült állítások, de elrendelünk egy belső vizsgálatot. Nem volt még erre példa nálunk, de biztosan lesz számonkérés – mondta a Borsnak Benedek Károly, Kisoroszi alpolgármestere.
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Az előbb fölhívott a Böszme. Hívott, hogy ha Európát választom Orbán helyett, akkor nyomjam meg a kettes gombot és menjek ki szeptember 2-án a Nyugati térre, ahol a DK tüntizik. Mivel én Európát választom Orbánnal együtt és erre nem nevezett meg egy gombot, hát dolgavégezetlen elváltunk egymástól.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Tele vannak már ők is agyamentekkel. Pont olyanokkal, mint te ....
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Na azért, igazán elmondhatnád, hogy mi a fene bajod volt ezzel a hozzászólással, te kis vadvirág!! Teljesen on topik hozzászólás volt, és nem kapcsolódott semmi más hozzászóláshoz. Tán valami csúnyaság van benne, és, azért lettem én levadbarmozma, vagy mi??
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Normális vagy Te, énekesmadár??? Ha valamit nem értesz, kérdezz!! |
|
tiszavirág |
|
Na, ilyenkor is jól szólsz be te vadbarom.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Viszont a Karc FM-t meg nem csinálják gőzerővel. Csak Budapesten és környékén fogható. Betelefonálós műsora pénzes, panaszkodnak is, hogy órákig kell várniuk, hogy bekerüljenek. Bayer, Stefka és Huth viszik a műsort. Egy másik témában már leírtam, hogy mi a baj velük. Nekem nagyon lassúnak tűnik az építkezés.
|
|
|
|