Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében (csak erős idegzetűeknek !) |
|
Felkesz Deneverr |
|
téged Weissnek hívnak??... Hol dolgozol, tán a Csepel Műveknél? |
|
negyven rabló |
|
Jól teszed, egy Weiß nevűvel szemben úgysem lenne esélyed! |
|
|
negyven rabló |
|
Szegény már meghalt vagy 40 éve, a leszármazottait nem ismerem, de könnyen lehet! |
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Bevallom, hogy én is rá gondoltam. A Kápolna utca és a Martinovics tér sarkán volt a boltja. Ötösével csomagolta cigarettát, volt ceruzabél, rágógumi, csoki és minden kütyü, amit szerettünk: |
|
|
negyven rabló |
|
Nem hát! Ugyanúgy, ahogy a világ egyetlen országában sem! Egy pillanatig nem hittem, hogy azorbán a csúcs, de szíveskedjél egy jobbat ajánlani! |
|
|
|
fokos |
|
Ebből az aspektusból inkább az osztályvezetők!
|
|
|
|
mpd |
|
A másik meg: nehogy már azt hidd, hogy jelenleg minden piszlicsáré kérdésben OV dönt. Az ügyek zöme el se jut az ő szintjéig. |
|
mpd |
|
Folytonos? miért kéne folyton szavazgatni? Évente kétszer-háromszor. Egy normális országban nem alkotnak évente százhúsz törvényt. |
|
mpd |
|
Mennyivel rosszabb lenne mint pl. Fletó? |
|
negyven rabló |
|
khm... Szerinted le lehet egyszerűsíteni egy állam működését folytonos népszavazásokra? Ez lesz majd a demokrácia? Nem lehet, hogy végül ez vezetne az anarchiához?
Miért van az, hogy a zember mindig keres egy vezetőt? (alfahímet, mint az állatok is) Nem ez a normális? |
|
fokos |
|
Most komolyan rábíznád a minisztériumi főosztályvezetőkre az ország irányítását?????
|
|
mpd |
|
Bármelyik. Hiszen rendelkezésére áll az államigazgatás teljes apparátusa, amely miniszterelnök, miniszterek és államtitkárok, sőt, Országgyűlés nélkül is biztosítaná az ország működését. Némileg olcsóbban. A fontos kérdésekben svájci mintára népszavazások döntenének, a napi döntésekre meg felhatalmaznánk mondjuk a legidősebb főosztályvezetőket a minisztériumokban. |
|
|
fokos |
|
Méhes+-t a kormányba!
|
|
negyven rabló |
|
mpd kartács, az örök kritikus! Persze nem baj ez ebben az esetben sem, de kérlek mongyá má' egy politikai alakulatot, amelyik minelnök jelöltje képes lenne a mai Magyarországot vezetni! (Mongyuk én mint potenciális minelnök, részleteiben másképp csinálnám, de alapjaiban rendben van!) |
|
mpd |
|
Az tartja őket vissza, hogy a Jobbik pont most kezdeményez ilyesmit. Nyilvánvaló, hogy a hőbörgőket nem lehet támogatni, ezért megvárják, míg ez a mostani javaslat lekerül napirendről, és akkor majd ők benyújtják mint saját kezdeményezést. |
|