Téma: Rohatt hideg van |
|
|
huszárló |
|
Vannak olyanok is, akik szeretik a remete életmódot. Nekik az a büntetés, ha rendes lakásban kell éljenek. Nekik a sivatag, a barlang vagy az erdő való. Persze, nem ők a többség, de van ilyen is. |
|
Gyöngy |
|
Még nincs, de már igérik:
Mindenki készülhet: dermesztő hideg lesz
" ... Pénteken érkezik a hó
Péntektől havazásra, délkeleten akár 30-35 centi hóra is lehet számítani – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa kedden az MTI-vel. Török László azt mondta, péntekig folytatódik a száraz, hideg időjárás, napközben átlagosan –5 és –10 fok közötti hőmérsékletekkel, éjszaka pedig –10 és –15 fok közé süllyedhet a hőmérő higanyszála. Havazásra péntektől lehet számítani, amikor egy mediterrán ciklon eléri az országot, és először délkeleten kezdődik kisebb havazás, majd a hétvégén ez átterjed az ország jelentős részére. A hó mennyisége Török László elmondása szerint egyelőre bizonytalan, északnyugaton 5, délkeleten akár 30-35 centi hó is lehullhat.
Pintér lépett
Pintér Sándor belügyminiszter a rendkívüli és várhatóan tartós hideg miatt intézkedéseket hozott a rászorulók, köztük a hajléktalanok, az idősek és az egyedül élők védelmében – jelentette be Kontrát Károly, a tárca parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. ..."
No, ilyenkor szökik a fejembe a vér: Civilizációnk jelen állapotában hajléktalanok. Rohaggyon meg az is, aki azzá tesz bárkit, bármilyen ürüggyel, módon ! |
|
|
|
negyven rabló |
|
Laskagomba keresztezése egy porcelán gyümölcsöstállal. Hiába, no, tudott ez a Micsurin! Gyurcsányt nem kérek! |
|
gajo |
|
Csak ne dicsérgesd Gyurcsányt! |
|
gajo |
|
Rosszul nem hiszed! Ez két E.T. |
|
|
mandala |
|
Nem hiszem. Szerintem, ez egy E.T.
|
|
gajo |
|
Medúza az Antarktisz környékén. |
|
|
mandala |
|
Ilyen sakkfigura nincs is... |
|
gajo |
|
Egy másik világ:
|
|
negyven rabló |
|
Há' persze! Majd azé' lelünk egy másik világot. Később. |
|
|
|
|
gajo |
|
Több szabadságot a jegesmedvéknek! |
|
gajo |
|
Szegény medve! Mennyire utálhatja a mediterrániumot. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Azt én is szeretem ...
... Ennek a szenvedélyemnek szívesen hódolok minden télen - 5 percig ! |
|
negyven rabló |
|
Tudnál részleteket mondani a mediterrán tél jellemzőiről? |
|
gajo |
|
Erre mondják, hogy "dizájnos"?:
ibanszi/20071207transzszi4.jpg[/img] http://m.blog.hu/sz/szlawirtus/image/Tra nszibanszi/20071207transzszi4.jpg
Ez a link, még írásként sem jelenik meg. Vajon miért? Mindkettőt megszakítottam, a zárójeles első része egyszerűen eltűnik. |
|