Téma: Hallottátok ? ( 5.) |
|
alexander |
|
ez mind a NER és orbán műve! már nincs becsületes ember, mind félti az állását. |
|
tiszavirág |
|
De ez olyan borzasztó! Ennek a krapeknak angol tanári diplomája van és 6 éve dolgozik a Hír tv-nél. A G-napig, 2015 február, más volt. Most ez az ocsodék. Hogy tud tükörbe nézni?
|
|
mediator |
|
Én kb. 1 éve szoktam le teljesen a Lecsóról és azzal együtt a Lánchíd Rádióról.
Az utolsó időkben már csak úgy kapcsoltam be a Lecsót, hogy elhatároztam: csak az első bellaleventés sunyi Orbán/Fidesz fikázásig hallgatom. (Általában kb. 5 percnél hosszabban nem tudtam tovább hallgatni.)
|
|
mackó |
|
Két éve nem kapcsoltam a Lánchíd Rádióra. Szép volt, elmúlt.
Nem baj ez, hitegesség csak magukat, annál nagyobb lesz az orcára esés. A Tróger arcát megint szeretném látni, amikor mégkevesebb országgyűlési képviselői helyet kapnak 2018-ban ... Nálunk eleve kevés jobbikos szimpatizáns volt (~5-6 %), de érezhetően megcsappant a számuk. |
|
tiszavirág |
|
Hallottátok? A mai Lecsóban Bella Levente kihozta, hogy a Jobbik támogatottsága több, mint 30%, a Fideszé 24% és a Momentumé 14%, a többin a többiek osztozkodnak. A röhej az egészben az, hogy általánosságban 150-180-an szoktak a kérdéseire válaszolni az interneten, most viszont 500-an. Vajon kiket kért meg, hogy nyomják Krahácsot? Hihetetlen, hogy mi lett ebből a krapekből. Szerintem már régen kiérdemelte a Simicskáról elnevezett Nagy Valag Rendet.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
".. A szervezetbe bekerülő elektronfelhők, a rezgési információk rákos megbetegedést okozhatnak. .."
Jaja, tele van elektronnal a levegő is!!! Veszélyes belélegezni! Még a tiszta levegőt is! Tele van elektronnal ..
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
(( Azé', megértem én, hogyha Megyó is belekeveredett a négyes metróba, hiszen még francia becsületrendje is van nekije!! )) |
|
|
gajo |
|
A 4-es metróban. |
|
|
gajo |
|
...e búr a fakó... jönnek a búrok! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nincs többé Hír TV a UPC analóg csomagjában Molnár Zoltán bértollnok. 2017. 02. 06. 14:45
Aki a minimumra fizetett eddig elő a UPC-nél, annak mélyebben a zsebébe kell ezentúl nyúlnia, ha Hír TV-t akar.
Eljött ez a nap is, Simicska Lajos Hír TV-je már nem fogható a UPC összes csomagjában. Az analóg alapcsomagból vették ki a kormánykritikus csatornát, ami természetesen nem egy hivatalos közleményből derült ki. A UPC oldalán sokan elégedetlenkedtek a 444 szerint, a UPC pedig válaszolt nekik, így bukott ki az igazság.
A Facebookon azt válaszolta a cég a pampogóknak, hogy február 5-től került ki az analóg csomagból a Hír TV, ami továbbra is elérhető lesz a Digital Bronze és a Digital Gold csomagokban. Egy másik válaszukban azt írták, egy korábbi számlalevélen már megírták a várható változást:
|
|
Felkesz Deneverr |
|
"A lapnak több felmondás előtt álló Hír Tv-s is elmondta, hogy a vezérigazgató-helyettes nem tudott garanciát adni nekik arra vonatkozólag, hogy Simicska Lajos a 2018-as választásokat követően is finanszírozni fogja a tévét.
Ez egybevág a Lánchíd Rádió főszerkesztőjének, Schlecht Csabának a korábbi kijelentésével, mely szerint Simicska csak 2018-ig tett félre pénzt a médiaportfóliója működtetésére – írja a Magyar Idők."
Hümm, lehet h Olgica jól megszívja a váltását... Lassan járj, tovább érsz. Nem mind arany, ami fénylik. E búra fakó...
|
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Idézet: Mint arról korábban beszámoltunk, nem állítottak az ellenzéki pártok jelöltet Szentendrén, azaz el sem indultak a vasárnapi időközi választásokon. Egy zavaros múltú, KGB-képzőbe járt, hivatalosan civil jelöltet támogattak, így próbálták legyőzni a Fidesz jelöltjét.
|
|
|