Téma: Mi lett velük? |
|
|
tiszavirág |
|
De ez is olyan jellemző a balikosokra. Összetákolnak egy szervezetet (Láthatatlan Magyarország facebook-csoport) és már osztogatják is a stallumot, rittyentenek egy rövid cikket, többen hivatkoznak rá, már megérte. Újabb szög a Fidesz koporsójába !
"Egy millióan a sajtószabadságért" csoport is valami hasonló volt, majd 30.000- en kimentek tűntetni, hozsannáztak a tömegről, és vajon élnek még? |
|
pandala |
|
Hát, ja, de én nem itt olvastam.... Ennek a cikknek inkább csak a címe az érdekes... Vajon, az USA mit szól hozzá? Engedi a dúsítást?... Csinálnak atomot?? .. A fickó bűnöző, praktice, de korábban már kimagyarázta...
|
|
tiszavirág |
|
Ezzel kezdődik a cikk:
"A Láthatatlan Magyarország Facebook-csoport a 2019-es év civil polgármesterének választotta meg Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét." |
|
|
pandala |
|
https://kilonem100.blog.hu/2019/12/14/kocsis_cake_olivio_magyar
".... Legyen ez az első, amennyiben egy blog szerzője "politikai szereplőnek" számít, mégha egy éppen 2%-os zöldpárt budapesti elnökségének ismeretlen tagja is, történetesen éppen annak az LMP-nek, aminek Kocsis-Cake Budapesten meghatározó tisztviselője volt. A kötelesség és a felelősség ezért legalább kétszeres. ....
Antlfinger Edvárd (A szerző jelenleg az LMP budapesti elnökségének tagja)"
Ejj, ejj, Edi, te épp' a fordított utat járod be, mint amit általában a fiatalok szoktak...
|
|
|
tiszavirág |
|
Mi lett azzal a cigány polgival, talán Cserdi- ben? Egy időben még a csapból is ő folyt, most meg régóta semmi.
|
|
pandala |
|
Na azé', én is valami nagyon haladó balsiliberál oldalra emlékeztem! ... Nem baj, a történet azé' így is nagyonszép!
|
|
Lajos bácsi |
|
Eredetileg Kósáné Kovács Magda mondta. (Ki emlékszik rá?) Herényi csak idézte. (Méghogy Herényi találjon egy ilyen jót mondani... Ugyammá.) |
|
pandala |
|
hehe, hogy mik vannak, ezt az elhíresült mondatot ő mondta??? .... ez valahogy nem ülepedett le nálam ... :-D
|
|
|
pandala |
|
Én speciel nem emlékszem... Az súlyos? ... Mondjuk, mindig is ellenszenves volt nekem a manus...
|
|
|
pandala |
|
Összenő, ami összetartozik... Már nem Dávid Ibolya a szerelem, hanem Lendvai Ildi! kó ...
|
|
|
tiszavirág |
|
Mi lett azzal a kretén Herényivel? Remélem nem választották meg? |
|
tiszavirág |
|
Csak nem fognak pofátlankodni egy ilyen szenzációs színésszel?! |
|
|
pandala |
|
Még egy kicsit zöld, de a miénk!! |
|
|
pandala |
|
Természetesen, csak vicceltem. Mindenkiben van (igazi) liberális gondolkodásmód (is). Bennem talán még több is mint kellene!! ... Sajna, pont azért "kell kitalálni" új szavakat, hogy meg lehessen különböztetni a komcsilibsiket magától az eszmétől ... Mer' ahhoz már nekik semmi közük, max. csak az anarchiához! ;--))
Egyébként mostanaában pont azért "fejlesztettem tovább" (sicc!) a balsi kifejezést, mert már ezek összevissza-bútoroztak egymással, egy nagy elvtelen massza lett az egész... jobalsik (egy bével ) ... jobbik, balosok, libsik, és mára ez az egész fölül lett öntve egy nagy zöld mázzal .. Hívhatnánk amúgy "bösszefnek" is! (""baloldali"" összefogás )
|
|
tiszavirág |
|
Igazad van, van bennem egy mákszemnyi libsiség,de kizárólag a Deák Ferenci értelemeben. A maiaktól kiráz a hideg. Ugyanúgy utálom a Jobbikosokat is. A legjobban a jobbalsikat utálom, ahogy te hívod őket; Bod Péter, Chikán, öreg Jeszenszky, Stumpf András, Mellár,stb., stb. Undorító alakok. Na, ezekkel nem kelnék át a sivatagon egy kulacs vízzel. |
|
pandala |
|
)) nem vagy eléggé konzervatív! ..... Libsi!!!
|
|
tiszavirág |
|
Képi dolgokban szerintem soha nem árt a változás. |
|