Téma: Bevándorlás,migráció |
|
negyven rabló |
|
Mondjuk, az értelmét én sem nagyon látom, de egy biztos: Az illető x pézé' letelepedési és munkavállalási engedélyt kap. Állampolgárságot nem. Ez az engedély lehetőséget ad neki, hogy az EU-ban mozogjon, céget alapítson, szeressen minket és lassan magyarnak vallja magát... khm... Pár év múlva (talán 5), ha már jól megszedte magát, akkor visszakapja a befektetett tőkéjét. Szóval ez erősen gázos tudva azt, hogy az ilyen módon bejövő néhány milliárd gyakorlatilag a 65 felettiek ingyen közlekedését sem fedezi! |
|
Rendes Kis |
|
A hülyeség, mint ok kizárható, mert ekkora hülyeség nincs. Marad az érdek: ez valakiknek üzlet. |
|
tiszavirág |
|
Jól tennék, ha lezárnák. Le tudják? Miért nem tették már eddig is?
|
|
|
Rendes Kis |
|
Magyar rendőrök indultak a szerb-bolgár határ védelmére Húsz magyar rendőr indult el hétfő reggel Szerbiába a szerb-bolgár határ védelmére. Magyarország tavaly óta több országnak is nyújtott rendőri támogatást a határőrizetben, ezek közé tartozik Szerbia, Szlovénia, Macedónia, Bulgária és Görögország. A magyar határon idén több mint 18 ezer illegális határátlépőt fogtak el, a migrációs nyomás továbbra is folyamatos. ... www.kormany.hu/hu/hirek/magyar-rendorok-indultak-a-szerb-bolgar-hatar-vedelmere |
|
Rendes Kis |
|
Még mindig nem derült ki számomra, hogy mi a konstrukció lényege. A "kötvény" szó azt sugallja, hogy csak kölcsönt ad. A "letelepedési" pedig azt, hogy cserébe itt lakhat. |
|
tiszavirág |
|
Szerintem jól leírtam. A banki termékek sajnos drágák. Minden évben kapok egy kimutatást a rohadék Allianztól és látom, hogy az éves befizetésem egyharmadát elteszi magának.
De egyébként sem lehet párhuzamot vonni a mohamedán bevándorlók és a főleg kínaiak által vásárolt banki termék (letelepedési kötvény) között. Aki mégis ezt teszi, az vagy nem tudja mi a banki termék lényege, vagy politikai célból használja az összehasonlítást. Vagy együtt van a kettő, ami a legborzalmasabb, mert hülye is és másokat is hülyít.
Körtét nem lehet összehasonlítani az almával.
Megengedve, de el nem fogadva a párhuzamot, azt is megkérdezném az összehasonlítóktól, hogy mikor hallottak arról, hogy a kínaiak garmadával hajtottak végre terror támadást a világban, vagy hogy keresztényeket öltek volna garmadával jelenkorunkban, vagy nem tisztelik az országot és a zöld határon át zúdulnak be az országokba?
Mert én ilyenekről nem hallottam a kínaiak esetében, viszont a mohamedánok esetében annál inkább.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Örülök, hogy Orbán hallgatott rám és végre expressis verbis kimondta, hogy Magyarország rengeteg pénzt, energiát és időt költött az EU külső határainak a megvédésére, úgyhogy hátrább az agarakkal, hogy mit akarnak megvonni Magyarországtól:
https://www.youtube.com/watch?v=QO9vjmXH_ls
Miniszterelnök Úr!
Folytassa!
Annyi hülye van a világban, hogy többször a pofájukba kell törölni.
|
|
Rendes Kis |
|
Khümm ... Kissé elnagyoltad a konstrukció ismertetését. |
|
|
|
tiszavirág |
|
Egy banki termék. Fajlagosan nem lehet költségesebb, mint az Allianznál kötött életbiztosításom. A befizetett éves összeg egyharmadát lenyúlja az Allianz.
|
|
Rendes Kis |
|
Nem kedvelem Vonát, de ez a letelepedési kötvény mégiscsak szimatos ... |
|
|
|
|
mackó |
|
Kicsit lusta, kicsit maszatos, de a mienk ... |
|
Rendes Kis |
|
Milyen igaza van: nekünk nem kell segélyből élőket importálnunk - van hazai felhozatal is ! |
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Mikor oldjuk már meg végre,amit akarunk mi itt huszonketten? |
|