Téma: Üzenet |
|
pandala |
|
Lehet hogy a #218 hsz.-ben írottak miatt nem találtad meg.. Mer'hogy még az is lehet, h az általam megadott híradó valójában a 06.-i vidi .. :-(
|
|
tiszavirág |
|
Köszönöm. Korábban sokkal áttekinthetőbb volt a Hír tv videó rendszere. Az összes műsor ikonja szerepelt egy oldalon és ha az egyikre rámentél, akkor abból az összes videó előjött. Úgy látszik ezt a rendszert megváltoztatták, és ahogy az lenni szokott, sokkal rosszabb lett.
(Sajnos, amit kerestem, azt nem találtam meg.) |
|
pandala |
|
Bár, nemt'om, még az is lehet hogy csak a "szólás" volt 2 évvel ezelőtt, s nem is kellett változtatni .. De úgy rémlik, hogy azé' a trv.-be is belepiszkáltak némileg .. |
|
pandala |
|
Valszeg, nem teljesen így van, hiszen akkor csak "szóni" kellett volna fideszéknek, hogy tartsák Bea törvényeket... Szvsz, volt a trv.-ben kiskapu, amit cca 2 évvel ezelőtt foltoztak be Orbánék .. |
|
pandala |
|
( Az is lehet, hogy még nagyobb a csavar, és valójában két napos az "elcsúszás" a 22 órás híradó videóknál, mert most (még) a 8.-i és a 7.-i videóknál sincs 22-es ... Sz'al, lehet hogy az amit ideraktam, az csak a 6.-i videó, bár a jobb alsó sarkában 7.-e szerepel .. )
|
|
negyven rabló |
|
Nem akarom/lusta vagyok most kikeresni, de emlékszem, hogy Dzsordzsi bá' levelet írt Magyar Bálintnak, hogy reméli semmi nem fog változni a CEU működésében, amikor az Országgyűlés meghozta a határozatot (törvényt?) a külföldi egyetemek működéséről, ami egyébként már akkor kizárta volna a CEU-t a külföldi diploma kiadásától! |
|
pandala |
|
( Szerintem, ez is a zOrbán miatt van .. ) |
|
|
|
tiszavirág |
|
Szeretném megtalálni a tegnap esti 22:00 órás hír tv híradót, de képtelen vagyok rá. Minden előjön, csak az a nyomorult híradó nem jön elő. MIÉRT????? Pandala, segíts légy szíves !
|
|
pandala |
|
Kiváncsi fáncsi vagyok, hogyha tényleg Bécsbe költözik a CEU, akkor hogyan oldják fel ezt az 'anomáliát' .... Gondolom, sehogy. Weber Manfred majd jól belép az LMBTQI-ba be, s minden fényre derül!! |
|
pandala |
|
Ez elképesztő egyébként, a CEU (tehát nem a magyar Középeurópai Egyetem), sok-sok éven keresztül úgy adhatott ki amerikai diplomát, hogy az USA-ban nem volt sem BSEE sem MSEE képzése, azaz, paraktice semmi köze nem volt a "nagy" USA-hoz!!
|
|
tiszavirág |
|
Általánosságban viszont: hazudnak! Mint a vízfolyás!
|
|
pandala |
|
Ezekre itt a fórumon mindre van válasz, szvsz. Nem adhat ki majd amerikai diplomát, ha nem teljesíti a feltételeket... (De a jelenleg folyó kurzusokat még befejezheti. Csak újakat nem tud indítani..) Frédi valamely mücheni egyetem segítségével próbál meg "segíteni". Legalábbis ez volt a leguccsó ötlete. Folyamatosan menni Bécsbe, lesz ott nekijük valami felújított izé .. ;-))) Tkp. nem hazudnak, ld. itt feljebb. Általánosságban viszont: hazudnak! Mint a vízfolyás! |
|
tiszavirág |
|
Mi lett a CEU amerikai akkreditációjával? Lehet erről tudni valamit? Van? Nincs? Ha van, azt elfogadta a magyar állam? Frédi továbbra is felkarolja a CEU ügyét? Mit tesz? Pénzt ad a német közösből Dzsordszi bácsinak? A nagyfülű Kurz biztosítja a bécsi központot? Elköltöztek már? Mikor mennek? A CEU honlapon azt hirdetik, hogy van amerikai akkreditációjuk. Hazudnak?
|
|
pandala |
|
Na ja... Meg pl. az arab is édi: ... :-DD
|
|
tiszavirág |
|
Akkor már csak a szegény kínai gyerekeket kell sajnálni.
|
|
pandala |
|
nemrég azt olvastam, hogy valamelyik országban végleg elhagyják a cirill-betűs írásmódot ....
|
|
pandala |
|
( igaz, a fejlécben azt írta: bosnian-detected .... )
|
|
pandala |
|
beírtam neki hogy: hleba azonnal rávágta hogy: bread
|
|
tiszavirág |
|
Az oroszt először leírja latin betűkkel és azután fordít. |
|
|
|
pandala |
|
Há', pölö írd be a böngésződbe, hogy:
https://translate.google.com
és, ott célszerűen a baloldali (sicc!) mezőbe beírhatod a teljes szöveget.... (Ha jól látom, 5000 karakteres lehet a szöveg max., sz'al, majdnem egy teljes regény ). Jó esetben a nyelvet be sem, kell állítanod, mert általában felismeri.... A jobboldali részben meg állítsd be a nyelvet. (Hehe, néha ott angolt szoktam beállítani, mert van amikor magyarra nagyon érthetetlenül fjordít! )
|
|
tiszavirág |
|
Pandala! Hogy kell a gugli fordítót használni hosszú mondatokra? Homályosíts föl légy szíves ! |
|