Téma: azannya!!!! |
|
mpd |
|
Értem, értem. Kérdéseim ugyanakkor megmaradtak.
De, ha még messzebbről indulunk, a homoszexualitás nem is egy valami. A férfistratégiájú ~ az kimondott elmebetegség mindenképpen. Ezek azok a "nyilvánosvécé-buzik", akik hetente több tucat partnert is összeszednek egy-egy ötperces kalandra. Ezek terjesztették el az AIDS-t. Akik párkapcsolatban élnek azonos neműekkel, azok a női stratégiát követik, ezek szerintem más elbánást érdemelnek. Ez nem feltétlenül kriminalizálandó. |
|
Rendes Kis |
|
Ha 2 egyforma betegségben szenvedő egyén a külvilágtól hermetikusan elzárkózva egymást köpködi, az nem bűn. |
|
mpd |
|
Hát itt a baj éppen. Akinek csak Istene van, mind azt hiszi, az övé az Igazi és Egyetlen. |
|
mpd |
|
Értem, értem. Kérdéseim ugyanakkor megmaradtak.
De, ha még messzebbről indulunk, a homoszexualitás nem is egy valami. A férfistratégiájú ~ az kimondott elmebetegség mindenképpen. Ezek azok a "nyilvánosvécé-buzik", akik hetente több tucat partnert is összeszednek egy-egy ötperces kalandra. Ezek terjesztették el az AIDS-t. Akik párkapcsolatban élnek azonos neműekkel, azok a női stratégiát követik, ezek szerintem más elbánást érdemelnek. Ez nem feltétlenül kriminalizálandó. |
|
mediator |
|
(hát őket is csak a saját egy istenük választotta ki magának ) |
|
Rendes Kis |
|
A tbc betegség, a tbc ráköpködése más emberekre bűn. |
|
Rendes Kis |
|
A ferde hajlam betegség, a ferde hajlam kiélése bűn. A betegséget kezelni kell. A kezelés a hajlam elfojtása, nem pedig kiélése. |
|
mpd |
|
Várjámán, az előbb azt mondtad betegség. az nem ugyanaz mint a bűn. Ha betegség, akkor kezelés kell rá, meg képzeld csak el, az összes köcsög táppénzen buzulhatna. |
|
Rendes Kis |
|
Mi lenne a nemkívánatos folyomány ? Nem is értem, hogy ha a pedofília bűn, akkor a homoszexualitás miért nem bűn ? Pontosan ugyanolyan aberráció. |
|
mpd |
|
Rengeteg nemkívánatos folyománya lenne, már ha egyáltalán keresztül lehetne vinni. Én mongyuk támogatnám. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem törvénybe kellene iktatni, hogy a ferde nemi identitás betegség. A homofóbia pedig az egészséges ember kötelezően velejáró tulajdonsága. A homofóbiának a hiánya a betegség. A ferde hajlam reklámozása pedig éppolyan bűn, mint ha valaki mondjuk a tüdőbajt akarná reklámozni. Ez ennyire roppant egyszerű, nem kellene ezen annyit nyűglődni. |
|
Rendes Kis |
|
Ezt a cikkely ki kéne onnat venni, mert szemforgató marhaság. Emléxem, a Református Teológiát hogy meghurcolták amiatt, mert firtatták valamék tanonc nemi identitását. |
|
mpd |
|
Én emlékszem valamiféle alkotmányos előírásra: rassz, bőrszín, kor, nem és nemi identitás szerint TILOS megkülönböztetni az embereket! (Mármint, a csürhe magyaroknak. De nem ám a Kiválasztott Népnek!!!) |
|
|
mpd |
|
És közben ő is fellépett az Angyal Bárban táncos-komikusként? |
|
|
mpd |
|
Nahát, én meg aszittem.... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ez még nem megy túl az Egészségügy rovat érdekkörén ... |
|
mpd |
|
Nade ha úgy fogalmazok, hogy transzvesztita majd zsidó lett a katolikus ministráns? He? Ammán azannya ám!!! |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem túlzol. Ez legföljebb "tyűha!!!!" |
|
|